Închis

Design Interior imobil Bucuresti

Sunt interesata de colaborarea cu un arhitect pentru un proiect de design interior al unui imobil din Bucuresti. Cladirea are in jur de 1200mp utili dispusi pe mai multe etaje: demisol, parter, mezanin, etaj, mansarda, pod. Instalatiile de apa, curent, etc au fost finalizate si se doreste trecerea la finisaje. Evident, se doreste un design unitar, de unde rezulta dorinta de colabora cu un arhitect.

Etapa imediat urmatoare ar fi finisarea peretilor si tavanelor. Pentru tavane am dori un design cu linii curbe care sa acopere grinzile, ventiloconvectoarele din tavan si care sa faca frumos trecerea de la un nivel la altul in zonele in care tavanul nu este tot dispus la aceeasi inaltime.

Stilul de design interior pe care l-am considera potrivit pentru acest imobil este modern clasic, dar acesta se poate concretiza si in discutia cu arhitectul (exclus stilul minimalist, country).

Asteptam cu interes colaborarea cu un arhitect care sa ne ajute sa dam viata acestui imobil.

Aptitudini: Arhitectură, Building Design, Design interior, Amenajare interioară

Locație: Bucharest, Romania

Vezi mai multe: pe design, Interior Architecture Design, design interior modern, arhitect design interior bucuresti, arhitect design interior, ar design, architecture & design, interior design drawing examples, project bid interior design singapore, interior design apartments word descriptions photographs, open interior design website, interior design logos, interior design network freelance, interior design singapore, interior design restaurant, interior design website

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Belgium

ID Proiect: #8060667