Închis

Median Filter

Cerință

Dându-se un algoritm de sortare dintre BubbleSort și MergeSort, o dimensiune de fereastră și două nume de fișiere, unul de intrare și altul de ieșire, să se aplice un filtru median de dimensiunea specificată pe fiecare pixel din imaginea de intrare, folosind algoritmul specificat pentru sortarea ferestrei, și să se scrie imaginea filtrată în fișierul de ieșire. Ambele fișiere sunt în format PGM-P2.

Date de intrare

De la tastatură se dă, pe o singură linie, tipul de algoritm (bubble sau merge), dimensiunea ferestrei, și numele celor două fișiere (de intrare și de ieșire), toate separate prin unul sau mai multe caractere whitespace.

Exemplu:

merge 3 [url removed, login to view] [url removed, login to view]

Date de ieșire

Nu se cere afișarea niciunei valori pe stream-ul standard de ieșire. Orice output va fi ignorat de scriptul de evaluare.

Observații

Scriptul de evaluare va verifica aplicarea corectă a filtrului precum și durata de execuțe a programului, deci aveți grijă ca selecția algoritmului de sortare să aibă efectul scontat (adică să nu sortați cu Merge Sort, indiferent de ce opțiune are utilizatorul).

Testați programul local, pe calculatorul personal înainte de a-l submite. Sunt două motive:

Este important de distins diferența dintre timpii de procesare pentru ambele tipuri de sortări

Este important de văzut rezultatul filtrării asupra unei imagini sursă

Este mai ușor de depanat programul folosind debugger-ul din Netbeans

Imagine de test: [url removed, login to view]

Aptitudini: Programare C, Programare C++

Vezi mai multe: verilog median filter, median filter verilog, median filter bmp image, bmp filter median, median filter algorithm background subtraction, implement median filter model background image sequence, median filter vhdl, html dropdown list filter, filter sites, filter files filesystem, extjs grid filter radio, zencart filter, isapi filter, mysql filter, unique filter

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Bucuresti, Romania

ID Proiect: #13767680

2 freelanceri licitează în medie 25€ pentru acest proiect

UniqueSolutionFl

We are a team of experts and can efficiently manage the needs of our customers. We have done many projects under the supervision of other companies and now we are going to start our own work. We will provide the qualit Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 4 zile
(0 recenzii)
0.0
%bids___i_sum_sub_32%%project_currencyDetails_sign_sub_33% EUR în 1 zi
(0 recenzii)
0.0