Ajută la administrarea proiectului

Închis Postat la Oct 30, 2014 S-au achitat serviciile după ce au fost prestate
Închis S-au achitat serviciile după ce au fost prestate

Sa se poata introduce date in SQL server pentru o clinica cu Campuri de date referitoare la datele personale ale pacientilor sa fie cu Nume,Prenume adresa numar de telefon,Sa se poata face programari in timp la mai multe Cabinete si la Mai multi Doctori iar numele Cabinetelor sa fie customizabil dintr-un panou de setari(Adica sa se poata introduce un numar de cabinete de ex 10 cabinete...iar Cabinetul 1=ORL,Cabinetul2=Optica....samd)La fiecare Cabinet sa se poata defini timpul alocat pentru o consultatie de 5 minute, 10 minute si sa afiseze ORELE intr-un panou la care sa se poata aloca pacienti in orele libere, sa se poata modifica adminstrarea orelor adica sa se poata Anula o programare sau sa se realoce o alta ora daca pacientul nu poate veni la ora 13 ci poate veni la ora 14..practic sa poata muta programarea.

Dupa programare sa existe un panou in care sa se poata introduce mai multe Produse si servicii si cu [url removed, login to view] servicii vor trebui sa se poata adauga intr-o lista care apoi sa fie adaugate si sa se calculeze ulterior si sa fie adaugate la final in lista de plata a pacientului si totodata sa se poata asimila Doctorului care a efectuat Serviciul respectiv un total de incasat pe acea zi. Dupa aceea sa se poata vedea totalul de plata al pacientului si sa exporte si sa se printeze intr-un fisier txt pentru a fi printat pe casa de marcat si adaugat la un total care se va contoriza in fiecare zi si in fiecare luna.

Toate datele se vor centraliza pe zile ,saptamani ,luni si pe intervale ce se vor customizabile variabile pe 2 calendare ...calendar de intrare [url removed, login to view] si calendar de iesire [url removed, login to view] pentru a se vedea incasarile Totale pe un Medic,Incasarile pe zile,Incasarile in timp real pe toate Consultatiile pentru ca sa se poata urmari daca s-au facut platile de catre Client ( Pacient ) catre cel care a Prestat serviciul ( Clinica / medicul care a efectuat consultatia) respectiv serviciul in sine.

Dupa introducerea acestor date trebuie sa se exporte datele intr-o interfata care sa afiseze si sa faca o centralizare a datelor de incasare zilnica si sa faca o interfata grafica cu procente afisate in Felii 3D procentuale Incasarile pe un interval de timp care sa poata fi modificat (ex incasarile pe o luna in functie de Medici, incasarile pe un interval de o luna in functie de tipul de servicii prestate,incasarile pe un An afisate atat numeric cat si grafic felii 3D in fuctie de Cabinete.

In momenul in care se introduc datele unui pacient sa se deschida o interfata dupa introducerea datelor aferente care sa poata sa faca Confirmari automate catre adresa de email a pacientului Programat in care sa trimita datele Pacientului si datele de Programare -ORA 12, Cabinet ORL, Programat la DOCTOR House, si sa se poata Printa Programarea si eventual sa se poata trimite Programarea prin SMS catre numarul de telefon.

Sa se trimita SMS cu 24 ore inainte de a ajunge la Clinica pentru a se aminti de Programarea la Consultatii

Inainte de toate aceste lucrari as dori sa stiu cat ar costa ce am enumerat si cat timp ar dura de realizat o interfata pentru o baza de date(evenyual pe SQL iar daca se executa pe un alt tip de baza de date sa se poata face importul de date dintr-o baza de date a datelor deja existente si facuta conversia datelor catre noua baza de date server executata )

ASP.NET Programare C# Gestionarea proiectului Testare software SQL

ID Proiect: #6661474

Detalii despre proiect

9 propuneri Proiect la distanță Activ Dec 6, 2014

9 freelanceri plasează o ofertă medie de 1328€ pentru proiect

potiop

((((((((((((((((PLEASE CHAT ME i can help you very low budget)))))))))))))))))))))))) ......................................................................................................................

€250 EUR în 1 zi
(1 părere)
0.0
SagecoConcept

Buna ziua echipa noastra poate realiza site-ul cu toate functiile cerute in 30 zile. Avem posibilitatea de a factura serviciile oferite astfel plata o puteti realiza dupa ce site-ul este terminat, pentru mai multe det Mai multe

€833 EUR în 30 zile
(0 recenzii)
0.0
Mexxy

Buna ziua! Am citit cu atentie cererea dumneavoastra! Va putem ajuta cu mare placere! Asteptam cu interes mai multe detalii! O zi excelenta!

€3000 EUR în 55 zile
(0 recenzii)
0.0
nicolaepatru

Am lucrat la crearea analizelor unui laborator pe un proiect la nivel de toata tara. Lucrez de 5 ani in acest domeniu si nu imi pare a fi dificil de facut, dar pentru siguranta, termenul estimat de 25 de zile este nec Mai multe

€1555 EUR în 25 zile
(0 recenzii)
0.0
mihaimagan

Am preluat si dezvoltat recent aplicatii scrise in C# cu interogari catre o baza de date, adaptandu-ma usor la framework-ul folosit.

€333 EUR în 5 zile
(0 recenzii)
0.0