Anulat

Introducere date - tehnoredactare

Pot crea prezentari powerpoint, pot completa tabele in excel sau scrie in word, dactilografia lucrari de diploma sau licente, de preferat in romana.

Am rapiditate la introdus date si corectitudine. De asemenea pot cauta pe net sau trimite mailuri sau orice tine de folosirea calculatorului si internet.

Pot traduce materiale si orice fel de documente in/din limba engleza in limba romana, pot face asezari in pagina, redacta documente, pot tehnoredacta orice fel de document (carti, proiecte, etc).

POt concepe si redacta orice fel de contract de vanzare-cumparare.

Aptitudini: Rescriere articol, Copywriting, Corectură lingvistică, Redactare documentație de cercetare, Redactare tehnică

Vezi mai multe: powerpoint .pot, c++ pe internet, vanzare pe internet, scrie, proiecte, limba, introducere, introducere date romana, in limba, engleza romana, traducere din engleza romana corect, traduce din romana engleza, traduceri din engleza romana, traducere din engleza romana unui text, traducerea unui text din engleza romana, traducere din engleza romana audio, din word document, traducere perfecta din engleza romana, traducere din engleza romana, din engleza romana

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Ploiesti, Romania

ID Proiect: #7618132