Find Jobs
Hire Freelancers

Adaugare produse magazin online prin fisier .csv - 26/04/2018 15:02 EDT

$30-250 USD

Închis
Data postării: circa 6 ani în urmă

$30-250 USD

Plata la predare
E vorba despre cateva mii de produse care trebuie adugate cat mai repede. De aceea voi angaja mai multi oameni care vor adauga in .csv. Experienta nu e necesarea dar starduinta de a invata si de face lucrurile bine da. Ar trebuie sa stii sa operezi un pc si sa stii putin excel. De preferat sa fii genul care cauta si gaseste solutii daca ceva nu merge. Vom colabora impreuna conform pasilor de mai jos. - vei adauga produsele in platforma magento , folosind optiunea din admin - System - Import/Export - Import. Vei adauga detaliile produselor fisierele in format . csv cu poze - Vei avea mai multe produse aduagate ca si model si practiv in mare parte vei replica setarile de acolo . Mai jos gasesti un tutorial care iti explica pas cu pas cum se face pentru 1 produs. Pentru mai multe produse - vei folosi capabilitatile excel care iti permite sa tragi in jos daca ai minim 2 campuri identice fara sa faci Copy - Paste si pune el acelais continut ( ma intrebi daca nu intelegi ) [login to view URL] - vor fi mai multi operatori care vor adauga produsele toti vo urma aceeiasi pasi - pozele vi le dau eu la dimensiunile optime - la afarsitul fiecarei zile fiecare va uploada produsele create in aceea zi. Apoi va verifcia ca acele produse apar in front end in in admin corect- Va verifica ca atributele completate si pozele sa se afiseze apara corect. La sfarsitul fiecarei saptamani Imi vei trimite un raport sumar in care va scrie cate produse a adaugat - si documentul .csv cu produsele create in acea saptmana. Toate produsel trebuie sa fie verificate ( un esantion reprezentativ de produse ) -Descrieri. Veti avea acces la descrieri tehnice generice ale altor produse si informatii tehnice. Pornind de la infomatiile tehnice ( materiale folosite) si de la modele de descrieri pentru alte produse, se vor crea si adauga descrieri baza unor cuvinte cheie. Veti aduaga meta descrieri si meta keywords . Veti folosi cateva cuvinte cheie care vor fi, unele comune pentru toate produsele altele adaptabile in functie de categoria produsului. - In ziua urmatoare eu voi verifica produsele adaugate - Plata se va face saptamanal dupa ce eu voi verifica corectitudinea datelor. - Pretul oferit este de 1 leu/produs.
ID-ul proiectului: 16791536

Despre proiect

19 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 6 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
19 freelanceri plasează o ofertă medie de $133 USD pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Hi, I would very much appreciate the opportunity to complete this project for you. I'm a veteran virtual worker and have done many projects like this one in the past and would be interested in working on this project with you. I am an expert in Data Entry, Excel and will be able to complete the project within the soonest possible time frame you allow. As an honest and highly efficient professional I am highly detail oriented and focused on 100% accuracy, and I apply this same work ethic to my each and every work on freelancer.com. Please feel free to message me if you would like to chat before assigning the project. You can also see my past work experience and reviews here (https://www.freelancer.com/u/safiqulislam67.html). You can also ask me for a sample work if you want to judge my ability in doing this project. I would gladly appreciate this opportunity to work with you. Best regards, Safiqul Islam
$30 USD în 1 zi
5,0 (228 recenzii)
7,2
7,2
Avatarul utilizatorului
Hello, I am Saidur Rahman Khan. I am very much interested in your project. I have a lot of experience in Data Entry, Excel. I can start right now. Waiting for your kind response. Regards Saidur Rahman Khan
$70 USD în 7 zile
4,9 (22 recenzii)
4,8
4,8
Avatarul utilizatorului
Hi there, i understand your requirement and can do the work perfectly using my outstanding experience. Please award me the project so that we discuss it more Thank you.
$100 USD în 1 zi
4,9 (12 recenzii)
3,7
3,7
Avatarul utilizatorului
Buna sunt interesata de proiectul dumneavostra>momentan nu sunt acasa voi putea lucra in doua zile daca este posibil. Multumesc
$155 USD în 3 zile
5,0 (4 recenzii)
2,2
2,2
Avatarul utilizatorului
Buna. Excelul nu e o problema pentru mine, m-am uitat la videoclipul acela si cred ca o sa ma adaptez repede. In plus sunt destul de liber in perioada aceasta si cred ca o sa pot sa va rezolv o mare parte din produse. In ceea ce priveste plata am facut un calcul aproximativ si ar insemna aproximativ 26 de dolari pentru 100 de produse, asa ca m-am gandit sa adaug plati intermediare pentru fiecare 100 de produse ca sa fie mai simplu pentru amandoi.
$277 USD în 14 zile
5,0 (2 recenzii)
1,4
1,4
Avatarul utilizatorului
Am lucrat in Magento, cu Excel si CSV-uri. Putem discuta pe chat mai multe detalii. As prefera sa fac intai un test, ca sa vad cat de complexe sunt produsele, cat timp ia sa adaug unul si daca ma incadrez la pretul de 1 leu/produs. Am pus deocamdata bid de 30$, din care mie imi raman 25$, ceea ce ar fi cam 95-100 produse.
$30 USD în 2 zile
4,9 (2 recenzii)
0,9
0,9
Avatarul utilizatorului
Voi face orice va fi necesar sa iti castig increderea si voi respecta fiecare pas care trebuie executat. Sper sa imi dai voie sa te ajut. Multumesc.
$155 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Am destula experienta in introducerea produselor pe magazine online, Daca este nevoie, pot sa scriu si un script care sa automatizeze toata treaba, asta depinde de platforma magazinului.
$222 USD în 2 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna. Sunt student la medicina, si am destul timp liber pe care incerc sa il folosesc in scopuri productive. Am experienta in excel, intrucat am muncit la diferite proiecte in trecut. La competentele de la finalul liceului am obtinut B2. Mi-ar face placere sa lucrez la acest proiect! Va multumesc!
$111 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Sunt interesat , am experienta dobandita la un magazin online de it&c , as prefera sa livrez excelul dimineata.
$155 USD în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Experienta in operare PC, consecventa, seriozitatea sunt punctele mele forte! Mi-ar placea sa colaboram! Multumesc!
$155 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua! Sunt potrivita pentru acest proiect deoarece scriu corect si repede la pc, am cunostinte de contabilitate, stiu sa lucrez in programul saga, ma descurc in excel si sunt sigura ca veti fi multumit de munca mea. Pretul si timpul estimat de livrare sunt orientative , le putem negocia dupa ce imi testati abilitatile .
$155 USD în 30 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
A proposal has not yet been provided
$155 USD în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Sunt dispus sa rezolv orice tip de task. sunt nou pe acest site dar doresc sa ma implic foarte mult. Multumesc
$100 USD în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Cluj-Napoca, Romania
5,0
1
Metoda de plată a fost confirmată
Membru din nov. 8, 2010

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.