Finalizat

Completează un tabel cu date de pe internet

Avem nevoie de o persoana care sa gaseasca lista de ingrediente pentru 194 articole (suplimente nutritive) si sa le completeze intr-un fisier Excel. In detaliu, fiecare produs va fi cautat pe internet (inclusiv pe cateva site-uri pe care le vom pune la dispozitie), pana cand se identifica lista de ingrediente. Apoi respectiva lista va fi copiata intr-un fisier Excel, in celula din dreptul articolului respectiv. Task-ul este foarte urgent. La o colaborare pozitiva se pot primi task-uri suplimentare, sporadice. Plata se va face la finalizarea job-ului.

Aptitudini: Introducere date, Procesare date, Excel

Vezi mai multe: copy paste date internet explorer, retrive date based internet time using aspnet, internet time date, data entry, internet research, romanian, date calendar internet explorer, completeaz un tabel cu date, vanzare pe internet, c++ pe internet, despre marketing si comunicare pe internet, freelancer liber profesionist pe internet, freelancer pe internet, https www fl ru projects 2690988 napolnenie gotovogo internet magazina tovarami i kontentom html pid 2690988&type c&sort date of, proiecte cu logouri pe elance, tabel cu date, CAUTARE INTERNET ,INTODUCERE DATE, Am nevoie de like pe pagina de facebook, implementare plata cu cardul pe site, transfer date de pe android pe iphone

Despre angajator:
( 1 părere ) Sibiu, Romania

ID Proiect: #18196485

Acordat lui:

LClaus

Buna ziua, Sunt interesat de acest proiect. Pot incepe sa lucrez din moment ce toate detaliile sunt discutate. AStept un mesaj de la dumneavoastra. Multumesc!

%selectedBids___i_sum_sub_7%%project_currencyDetails_sign_sub_8% EUR în 2 zile
(3 Recenzii)
2.3

6 freelanceri licitează în medie 171€ pentru acest proiect

sergiuloghin

Hello! I can I can find the list of ingredients for your 194 articles. I am available to start today. you will not be dissapointed, I have a big 34% rehire rate. Multumesc!

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 3 zile
(300 recenzii)
7.7
texotech

Greetings for the Day!! I have read your project description. .I can do this and i am ready to start right now. I have 9 years of experience in Excel, Scraping data from net, Photoshop and Image editing. I a Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 3 zile
(11 recenzii)
3.9
lau87artugyan

Buna, am citit descrierea proiectului si am descarcat fisierul Excel atasat pentru a vedea despre ce este vorba exact. Considerand ca este un task la care as putea lucra, am decis sa aplic pentru acest proiect.

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 3 zile
(2 recenzii)
3.3
%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 3 zile
(0 recenzii)
0.0
laviniabordea

Buna ziua, Am analizat proiectul dumneavoastra si as fi interesata sa discutam mai multe detalii. Astept sa imi scrieti!

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 2 zile
(0 recenzii)
0.0