Find Jobs
Hire Freelancers

Ghostwriter pentru un ebook despre self-help

$25-50 USD / hour

Închis
Data postării: peste 3 ani în urmă

$25-50 USD / hour

Caut ghostwriter pentru un ebook de aproximativ 25000-30000 de cuvinte in limba romana. Subiectul este Texting si Dating, nisa self-help pentru barbati. Candidatul ideal pentru job este o persoana deschisa catre comunicare, are rabdare sa inteleaga viziunea mea si sa faca research online. Pot oferi bullet point-uri pentru capitole, un exemplu de ebook ca sa se inteleaga vibe-ul lucrarii si video-uri in engleaza pentru research.
ID-ul proiectului: 29047153

Despre proiect

14 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 3 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
14 freelanceri plasează o ofertă medie de $41 USD/oră pentru proiect
Avatarul utilizatorului
I'm interested to write a book on Texting and Dating. Please send me the bullet points of each chapter, example book and videos. Waiting for your reply. Thanks!
$30 USD în 40 zile
4,8 (38 recenzii)
5,6
5,6
Avatarul utilizatorului
I am "Al.A".I am professional " Ghost writer ".I'm an expert Ghost writing with over 007 years of experience. I have done many similar project before,And currently, I am working with a self-employed article writer agency as a team leader. I CAN'T USED ANY WRITING TOOLS, GOOGLE AND COPY OR PEST.I GIVE YOU A 100% HUMAN MANUAL WRITING. Please feel free to send me a message for a chat to discuss your requirements. "Gratefulness"Al.A.Thanks.
$38 USD în 40 zile
3,9 (22 recenzii)
4,4
4,4
Avatarul utilizatorului
Bună ziua, Am citit cu atenție cererea dumneavoastră. Vă pot ajuta cu mare plăcere. Aștept cu interes mai multe detalii. Mulțumesc, O zi excelentă!
$100 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Hello there! I am really looking forward for my very first project as a freelancer. I surely will guarantee 100% accuracy and proof-check, to deliver proofread and no grammatical errors before submitting my work. I do really wish for your kind consideration. Leave me a message if you want to explain more about the task and decided to select me. Thank you.
$38 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună seara, numele meu este Luminița Alba, sunt traducător și content writer cu o experiență de 10 ani în domeniu, timp în care am scris cam despre orice, de la insecticide până la combine de treierat și IT. Îmi plac extrem de mult proiectele în care pot să îmi exercit și partea creativă, așa că mi-ar face plăcere să aflu mai multe despre proiectul dumneavoastră și, dacă este posibil, să avem o colaborare fructuoasă. Seară bună!
$38 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Am mereu cuvintele la mine si de cele mai multe ori sa le astern pe hartie. Imi place sa adun cunostinte despre orice subiect, sa fac research si sa dezbat mai apoi in cercul de prieteni. Sunt genul de persoana care accepta orice fel de opinie, atata timp cat vine sustinuta de argumente.
$40 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Sunt extrem de motivata și doresc să fac un efort suplimentar pentru a atinge obiectivele acestui proiect.. De exemplu, ultima mea slujbă a implicat învățarea unor noi modalități de abordare a clienților din întreaga lume, ceea ce m-a făcut să înțeleg că numai printr-o bună cunoaștere a limbii aș putea reuși să-mi transmit ideile. Sunt încrezătoare că, având în vedere această oportunitate, voi prospera și voi oferi o muncă de calitate .
$38 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua. Numele meu este Andreea Romaniuc, scriitor de proză și content writer. Am citit cu interes cerințele dumneavoastră și consider că am experiența necesară pentru a vă ajuta în realizarea proiectului dumneavoastră. Aștept cu interes un mesaj din partea dumneavoastră în legătură cu o eventuală colaborare.
$35 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,8
0,8
Avatarul utilizatorului
Buna, da-mi te rog mai multe detalii despre proiectul tau si daca rezonez si consideri ca te pot ajuta, sunt dispus sa o fac.
$38 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Sunt scriitor, bărbat, deci având în vedere că subiectul face parte din nișa self-help pentru bărbați, consider că am un plus în privința aceasta. Vă mulțumesc anticipat, și sper că vom avea o colaborare facilă.
$39 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună! Dacă accepți oferta mea asupra cărții tale o să lucreze o echipă de 4 oameni specializați în psihologie, filosofie și filologie. Este prima noastră comandă pe această platformă așa că suntem gata să lucrăm pe tariful orar minim propus de 25$. AVANTAJE : 1) Preț accesibil 2) Specializați și cu studii în ramuri umaniste 3) Ai menționat tema fiind self-help pentru bărbați. Prietena noastră psiholog are 29 de ani și multă experiență în domeniu. 4) Putem oferi un titlu și copertă originală Aștept un mesaj pentru discuția și analiza plotului.
$25 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Absolvind facultatea de psihologie în vara anului 2020, cunoștințele mele în domeniul psihologiei sunt proaspete, și totuși au avut timp să se sedimenteze. Topic-ul ales de dumneavoastră prezintă interes pentru mine, lucru ce ar face research-ul mult mai ușor. Sunt o persoană răbdătoare, interesată de a înțelege perspectiva celuilalt și de a găsi "soluții" în general și "cuvinte potrivite" în particular.
$38 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Bucharest, Romania
0,0
0
Membru din feb. 5, 2019

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.