Find Jobs
Hire Freelancers

promovare online carte pentru copii

€250-750 EUR

Închis
Data postării: peste 1 an în urmă

€250-750 EUR

Plata la predare
promovare online pe retelele sociale si site-uri dedicate a unei carti pentru copii. Facebook, twitter, tik tok etc. Crestere vizibilitate site
ID-ul proiectului: 36007653

Despre proiect

11 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 1 an în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
11 freelanceri plasează o ofertă medie de €382 EUR pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Sigur! Iata un exemplu de text de prezentare pe care il poti folosi pentru a atrage clientul: Salut! Ma numesc WebOrlando si sunt un specialist in marketing online cu experienta in promovarea cartilor pentru copii. Am lucrat cu autori si edituri de carti pentru copii, ajutandu-i sa isi creasca vizibilitatea pe retelele sociale si sa isi creasca vanzarile. Sunt pasionat de marketingul digital si caut mereu cele mai bune modalitati de a ajuta clientii mei sa atinga obiectivele lor de afaceri. Am experienta in gestionarea campaniilor de publicitate platita pe platforme precum Facebook, Twitter si TikTok, precum si in optimizarea SEO si in crearea de continut pentru bloguri. In ceea ce priveste promovarea cartilor pentru copii, cred ca pot ajuta sa cresti vizibilitatea cartii tale prin intermediul retelelor sociale si a site-urilor dedicate. Voi crea si gestiona campanii de publicitate platita, precum si continut de marketing creativ pentru a-ti promova cartea. Voi monitoriza si analiza performanta campaniilor mele pentru a ma asigura ca obtii cele mai bune rezultate posibile. Sper ca aceasta prezentare sa te ajute sa intelegi mai bine experienta mea si cum te pot ajuta sa iti promovezi cartea pentru copii. Astept cu nerabdare sa discutam mai multe si sa vedem cum putem lucra impreuna pentru a-ti atinge obiectivele de afaceri.
€350 EUR în 5 zile
5,0 (1 recenzie)
1,4
1,4
Avatarul utilizatorului
Salut! Te pot ajuta să crești popularitatea cărții pe toate platformele de social media, dar și a website-ului pe care îl ai. M-am ocupat de promovarea unui ziar din Romania și te pot ajuta să faci la fel.
€500 EUR în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Hey, I would love to apply for the open position of media buyer. Based on my research and understanding of the role, I believe that I have the skills and experience needed to be successful in this role. In particular, I have a strong background in marketing and advertising, which I believe will come in handy when working with clients. Additionally, I have great interpersonal skills and thrive in fast-paced environments. + Sunt Roman :)
€500 EUR în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua dacă doriți promovarea cărții dumneavoastră așa cum trebuie într-un mod profesional la care sa reflecte într-un mod atractiv ne putem auzi la telefon am o experiență în marketing de 12 ani. ( Sunt din București) Va mulțumesc pentru timpul acordat.
€500 EUR în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salutare Dețin un o pagina de Facebook cu peste 90k urmăritori, un cont de tik tok cu 11k și un cont de Instagram cu 14k urmăritori Sunt foarte activ in mediul online și consider ca o sa se găsească mulți care sa fie interesați de ceea ce o sa promovez acolo
€500 EUR în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua! Sunt un dezvoltator web cu o experienta de peste 5 ani si in primul in rand in toata cariera mea s a pus problema de promovarea site ului, adica rankul lui in topul cautarilor. Bineinteles eu va pot ajuta si cu celelalte platforme instagram si facebook si mai ales twitter/tiktok deoarece acestea le putem creste instant.
€350 EUR în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salutare! Numele meu este Alexandra, specialista in social media și autoare. Am o experiența de peste 7 ani in tot ceea ce înseamnă social media, rezultate frumoase și creștere vizibila. (Am mai lucrat și pentru proiecte pentru cei copilași - grădinița și tabăra de vară). Mi-ar face mare plăcere sa colaboram și să creăm rezultate frumoase în social media.
€500 EUR în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Bucharest, Romania
0,0
0
Membru din feb. 17, 2023

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.