Campanie Google Ads

Închis Postat la acum 3 ani S-au achitat serviciile după ce au fost prestate
Închis S-au achitat serviciile după ce au fost prestate

Buna tuturor,

reprezentam un studio de videochat din Bucuresti si cautam un specialist AdWords, pentru a crea un set de campanii recrutare modele de videochat.

Vei lucra de acasa, acesta fiind un proiect si nu un job part-time sau full-time.

Cautam o persoana cu intelegere asupra parametrilor de setare a unei campanii, mai ales ca, in acest domeniu, exista niste criterii de cautare clare, dar si reticenta din partea Google. De asemenea, ne dorim pe cineva open-mind, care sa nu priveasca acest domeniu ca pe ceva tabu ci ca pe un job :) astfel incat sa putem avea o colaborare deschisa si eficienta.

Google Adwords Internet Marketing SEO Publicitate Marketing

ID Proiect: #29085856

Detalii despre proiect

9 propuneri Proiect la distanță Activ acum 2 ani

9 freelanceri plasează o ofertă medie de 169$ pentru proiect

Appswebandroid

*************** Hi: I can help advertise your business I make and manage campaigns on Google ads, Facebook ads, Instagram and Pinterest. I can show results from my campaigns that I have done for my clients.»»»»»»»»»»»»

$50 USD în 2 zile
(24 recenzii)
4.4
MariusAlza9

Buna ziua, Va putem ajuta cu: - Campanii google ads - SEO - Articole blog Mai multe detalii, stabilim pe chat. O zi excelenta!

$250 USD în 7 zile
(4 recenzii)
3.5
minaionita

Buna ziua! Sunt interesat de jobul dumneavoastra. Am experienta in realizarea reclamelor pe google ads, facebook, instagram si youtube. In cazul in care sunteti interesat va rog sa ma contactati telefonic la 0758.8 Mai multe

$140 USD în 7 zile
(2 recenzii)
1.6
corinaelenaagiu

I could just write a long application but instead I will only say that I am just starting out and I will just get it done.

$30 USD în 4 zile
(0 recenzii)
0.0