Închis

Construiește un Site Web si Promovare

Doresc sa construiesc un website bazat pe optiunile binare, un top al platformelor de tranzactionare (gen [url removed, login to view] ) in mai multe limbi, dar pentru inceput in engleza si romana.

Sunt dispus sa investesc sume mari daca vad si rezultate. Am cateva websiteuri, stiu cu ce se mananca si stiu exact ceea ce vreau, insa e un proiect prea mare pentru o singura persoana. Am nevoie de o colaborare si offline, trebuie sa ne intalnim de aceea ar fi ideal sa locuiesti in Bucuresti sau apropiere... cel putin la inceput pana pornim proiectul.

Am nevoie de 1-3 persoane pe partea de webdesign, html, SEO, marketing/promovare si/sau care are cel putin cunostinte de baza pe partea de affiliate marketing (daca si pe optiunile binare e perfect).

Bugetul afisat la acest proiect NU e relevant deoarece implica mai multe aspecte, vom discuta personal despre remunerare/plati. Contacteaza-ma aici si stabilim ulterior detaliile.

Aptitudini: CSS, Design grafic, HTML, PHP, Design site-uri web

Vezi mai multe: my current website si, Construieşte un Site Web, starting my own website for free in sa, si te mesosh web developer, good car website designers sa, freelance website developers sa, design website creare, creare website free, creare un website gratis, cost of creating a website in sa, cheap website developers in sa, best marketing website in sa, average cost of website sa, website development prices in sa, website design in sa, converte?te un ?ablon într-un site web, construie?te un site web de anunturi, anong website makikita ang mga password sa facebook, software promovare site web, php creare screenshot website, site web int, development promotion site web, mini site web, site web similar elfyourself, convert flash site web

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Romania

ID Proiect: #15649484

1 freelancer licitează în medie 19€ pentru acest proiect

kimaliohin

Buna. Pu ten discuta detalii in privat?

%bids___i_sum_sub_32%%project_currencyDetails_sign_sub_33% EUR în 1 zi
(1 părere)
0.0