Find Jobs
Hire Freelancers

Creare magazin online

€250-750 EUR

Închis
Data postării: aproape 8 ani în urmă

€250-750 EUR

Plata la predare
Creare magazin online simplu, nu am preferinte la vreo platoforma, cu cat mai clean cu atat mai bine , as dori fara prea multe js-uri si css-uri, site-ul sa fie disponibil si pe mobil si sa fie optimizat seo cu link-uri seo, astept oferte, platesc paypal sau ne putem intalni in bucuresti pentru plata.
ID-ul proiectului: 10732212

Despre proiect

46 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 8 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
46 freelanceri plasează o ofertă medie de €469 EUR pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Buna seara. Sunt interesat de proiectul dumneavoastra si poate reusim sa colaboram impreuna pentru a obtine rezultate cat mai pozitive. Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.
€277 EUR în 5 zile
5,0 (40 recenzii)
5,6
5,6
Avatarul utilizatorului
Hello, Check my past work and reviews: https://www.freelancer.com/u/Daniyal2013.html I am interested in the project and skilled as you required, certainly I’m capable for this job as I’m skilled in “Adobe creative suite” with a creative mind which is full of various ideas of my entire field, I have experience of 6 years so I 100% assure you to provide best solutions of designs, I am Affordable to You, We Can Compromise On Price but Not the Work I can do my work with consultation and conception to production on various deadlines Willing to hear good from you! Many Thanks danial
€300 EUR în 2 zile
4,9 (80 recenzii)
5,3
5,3
Avatarul utilizatorului
Buna ziua! Am citit cu atentie cererea dumneavoastra! Va pot ajuta cu mare placere! Astept cu interes mai multe detalii! O zi excelenta!
€500 EUR în 5 zile
5,0 (22 recenzii)
5,2
5,2
Avatarul utilizatorului
Buna seara, Am citit proiectul dvs. si va pot ajuta cu realizarea magazinului online. In momentul de fata administrez 4 magazine create de mine, magazine care aduc vanzari de 1500lei pe zi. AStept un mesaj pentru a discuta mai multe. O seara buna.
€250 EUR în 10 zile
4,9 (23 recenzii)
4,7
4,7
Avatarul utilizatorului
Hi, Greetings. We have read your project description and would love to extend our assistance. We are a team of professional graphic designers, working as a team for over 4 years. We have recently started our freelancer account in order to fulfill our eagerness to extend relations beyond geographical boundaries . You provide us the opportunity, we assure you the quality work as per your utmost satisfaction, within the shortest time span. In short, we assure you the quality product out of your trust. Initial designs will be sent to you within 24 hours. Kindly visit the below mentioned link to have a glance at our portfolio; https://www.freelancer.com/u/adprodesigner.html Looking forward to tie excellent professional relations. Thanks.
€250 EUR în 2 zile
4,7 (23 recenzii)
4,3
4,3
Avatarul utilizatorului
A proposal has not yet been provided
€322 EUR în 5 zile
4,6 (20 recenzii)
4,1
4,1
Avatarul utilizatorului
A proposal has not yet been provided
€250 EUR în 1 zi
4,3 (16 recenzii)
4,1
4,1
Avatarul utilizatorului
Best programming code in hosting /More include programming languages////////////////////////////////////////////////
€555 EUR în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut, nu sunt cea mai priceputa persoana in programare insa ma pricep destul de bine cu platformele. Se pot crea magazine online cu extrem de multe platforme, majoritatea avand pre-seturi. Daca nu ai preferinte in legatura cu platforma folosita, atata timp cat magazinul functioneaza, lasa-ma sa te ajut. Cel putin am putea ajunge la o intelegere profitabila pentru amandoi. Anunta-ma :)
€277 EUR în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Va salut, Suntem o firma din Bucuresti specializata in dezvoltarea de solutii software customizate adaptate nevoilor exacte ale clientilor nostri. Pe langa portofoliul de proiecte, experienta si gradul crescut de flexibilitate, ne recomanda si tarifele reduse pe care le practicam. Va propun sa luam legatura pentru o discutie mai ampla si o prezentare a proiectelor similare pe care le-am finalizat cu succes. Fiind relativ noi pe piata, putem gasi o formula de colaborare pe termen lung care sa ne permita incadrarea intr-un buget convenabil. Cu stima, Ionut Constantin ANIOTEK SOLUTIONS
€500 EUR în 30 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Idiferent de domeniul tău de activitate nu ai voie să neglijezi oportunitățile oferite de mediul online, Realizăm profesionist pentru tine: • Construcții web site • Magazine online
€450 EUR în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut. Te pot ajuta cu crearea acestui web site. Propun calitate si rapiditate. Am experienta in domeniu de mai bine de 5 ani. Sper ca mam facut auzit. Daca esti deacord pentru o colaborare atunci te rog sa ma contactezi.
€555 EUR în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
salut. numele meu este Daniel. sunt din Bucuresti. Imi poti da mai multe detalii te rog despre magazinul online? Pret estimativ in jur de 450 euro.(asta include nume de domeniu daca nu aveti, host, mentenanta). Pretul este negociabil. Ne auzim in priivat daca doriti. O zi buna
€555 EUR în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
instalarea unei platforme foarte simple, si anume Wordpress, cu thema si plugin pentru magazin online, foarte simplu de folosit si customizat.
€250 EUR în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua, Va pot ajuta cu proiectul dumneavoastră, site-ul va fi realizat pe WordPress fiind cea mai simpla platforma și pregătit pentru mobil și tableta, de asemenea ofer și instruire pentru înțelegerea panoului de administrare și mentenanță încă 4 luni de la terminarea proiectului.
€333 EUR în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Site-ul va fi realizat pe o platforma OpenCart, va avea o interfata foarte simpla usor de citit si navigat. Navigabil pe mobil 100%. In acest pret este inclus si introducerea a 250 de produse cu categoriile, filtrele, optiunile si atributele aferente.
€500 EUR în 5 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Bucuresti, Romania
5,0
1
Metoda de plată a fost confirmată
Membru din nov. 26, 2011

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.