Find Jobs
Hire Freelancers

Designer colaborator cu PFA sau SRL(sau disponibil pt angajare) - Repost - open to bidding

min $50 USD / hour

Închis
Data postării: aproape 6 ani în urmă

min $50 USD / hour

Salutare prieteni buni! Suntem in cautarea unor Graphic Designeri cu care sa colaboram pentru proiectele noastre. Design-ul tau v-a ajunge pe o piata internationala, si iti oferim mana libera, sa poti crea asa cum vrei. (in limita criteriilor de marketing, si tinand cont de cerintele clientului) Sarcinile vor fi din domeniul de Logo design, Packaging design, Design insertie etc. Cei care au si putina experienta cu wordpress, sau macar vor sa invete au un avantaj. Plata se face per proiect in caz de colaborare cu PFA sau SRL si se face cu salariu fix+ comisioane in cazul in care vrei sa devii angajat. Asteptam mesajele voastre. Oferta de pret nu prea conteaza aici, deoarece vom discuta despre asta ulterior, daca batem palma. Toti cei care oferteaza, si sunt romani, vor fi contactati. O saptamana excelenta!
ID-ul proiectului: 16691926

Despre proiect

19 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 6 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
19 freelanceri plasează o ofertă medie de $55 USD/oră pentru proiect
Avatarul utilizatorului
• Hi! I can start and send a few ideas for your design. please send me more details. thank you If you'd like to view my previous work, take a look at my Freelancer Portfolio. https://www.freelancer.com/u/erithonia.html
$55 USD în 40 zile
4,9 (1209 recenzii)
7,8
7,8
Avatarul utilizatorului
Salut, Mă numesc George şi am aproximativ 9 ani de experienţă in domeniul graphic design. Sunt un utilizator avansat al următoarelor programe: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Premiere, Adobe Lightroom. Începător: Adobe After Effects. Puteţi găsi portofoliul meu aici: https://www.freelancer.co.ro/u/GeorgeBTZ O zi buna, George
$50 USD în 10 zile
5,0 (38 recenzii)
5,8
5,8
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Am citit cu atentie cererea dumneavoastra. Va pot ajuta cu mare placere. Astept cu interes mai multe detalii. O zi excelenta!
$100 USD în 40 zile
4,9 (19 recenzii)
4,6
4,6
Avatarul utilizatorului
Bună ziua, Sunt un designer grafic specializat în design publicitar pentru print și web, ilustrație și jocuri 2D. As dori oportunitatea de a discuta despre proiect. Competentele mele imi permit sa creez Ilustrații, resurse și animație pentru joc video 2D, Flyer, carte de vizită, broșuri, logo, banner, etc ... De asemenea, am competențe pentru editare foto,video și animație. Am cunoștințe avansate în Photoshop, Illustrator, în design, After Effects, Premiere. Cu stimă, Andrei Alexandru.
$50 USD în 40 zile
4,7 (10 recenzii)
4,4
4,4
Avatarul utilizatorului
A proposal has not yet been provided
$50 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Sunt fost grafician in gadrul Consiliului Judetean al Elevilor Constanta Daca doriti ma puteti suna la numarul 0743302279 . Am doar 17 ani in caz ca asta este o problema... Eu consider ca fac o treaba foarte buna, va pot trime unele din lucrarile mele la o adresa de mail.
$50 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Activez ca freelancer în industria multimedia din Romania ca regizor, editor, fotograf. Proaspat inscris pe freelancer.com. Uitandu-va peste profilul meu, veti putea intelege despre ce tip de arta putem comunica impreuna.
$51 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, sunt interesat de oferta dumneavoastra, daca mai este valabila mi-ar placea sa lucrez cu dumneavoastra.Multumesc.
$55 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut , sunt nou pe freelancer , nu am prea lucrat , cred ca ar fii interesant sa colaboram , astept telefonul sau mesajul dumneavoastra , pentru a va comunica mai multe despre mine , nu am completat profilul de freelancer inca . Va multumesc. numarul meu de telefon este : 0740095112
$50 USD în 100 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Cred in frumos, cred in estetica vad lucrurile minimalist intr-o maniera tridimensionala si bine plasata. Totul complex, dar tot odata simplu, ma joc cu toata platforma Wix, am copilarit odata cu ea si tot odata ideeile mele sunt adesea rentabile. Fac totul de jos pornind dupa o schema intocmita alaturi de client, pornind de la ideeile sale modelandu-le dupa ale mele pentru ca rezultatul sa fie nu doar, surprinzator . Cred in perfectionism indiferent ca este vorba de logo, denumire alegerea textului redactarea ideeilor sau orice element emblematic ce face parte din proiectul in care decid sa iau parte. La cererea pun la dispozitie Ultima lucrare personala . Nu putem direcționa vântul, dar putem ajusta pânzele!
$57 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Experienta in photoshop si timpul liber pe care il pot acorda acestui "job" , ma pricep sa fac logo-uri , sa modific sau sa creez un site in worldpress si multe altele.
$55 USD în 50 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Romania
0,0
0
Membru din aug. 29, 2013

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.