Închis

Platforma gaming [login to view URL]

Ma intereseaza si pe mine o platforma de gaming, unde cineva isi poate face o pagina de echipa, introduce niste detalii ale jucatorilor si joaca contra altor echipe pe servere furnizate de noi (de exemplu counter-strike global offensive de inceput).

Ca exemplu se pot lua urmatoarele: [url removed, login to view] / [url removed, login to view] / [url removed, login to view]

Nu ma intereseaza ceva atat de complex.

Ce ma intereseaza in mod special, este ca cel care a facut pagina de echipa, sa poata paria pe meciurile care le va juca contra altor echipe.

Adica:

Intru pe platforma, imi fac pagina de echipa unde imi introduc toate datele jucatorilor (i.e. nume jucatori, nick, csgo steamid, etc...).

Apoi depun niste iteme de csgo pe site printr-un steam bot ( ex: creat cu node.js) si imi apare valoarea in puncte pe site (ex: 1$ = 1000 pct).

Apoi dupa ce am depus itemele si am alimentat contul echipei cu "bani" sa am un buton cu ceva de genul "play a game" sau "search a match".

Dupa ce am apasat butonul respectiv, sa imi aleg cei 5 jucatori din echipa cu care vreau sa ma joc (si pe care nu ii mai pot schimba odata ce a gasit meci) si sa imi aleg suma care vreau sa o pariez pe meciul respectiv (4, 5 sume maxim de tipul 5k pct, 10k pct, 20k pct si 50k pct... ceva de genul). Pariul poate fi numai ca voi castiga acel meci. Nu alte optiuni. Pot paria pe meciul care il joc doar ca o sa il castig.

Dupa ce se joaca meciul, undeva sa am optiunea sa introduc scorul si eu si echipa adversa si daca totul se completeaza ok si nu sunt probleme, echipa castigatoare sa primeasca banii, mai putin un comision retinut de site.

Eventual tot acolo sa fie un buton de protest care poate fi folosit numai in maxim 5 minute dupa finalul meciului sau ceva de genul si daca vreo echipa vrea sa faca protest, banii sa se blocheze pana la rezolvare, sa nu ii trimita niciunei echipe.

In acelasi timp, oricand vreau si daca am castigat bani in urma unor meciuri sau a jackpotului (detaliez imediat) sa imi pot scoate arme (iteme csgo) de valoarea banilor care ii am...

Pe platforma respectiva vreau si [url removed, login to view] [url removed, login to view]

Se pot gasi la adresa aceasta foarte multe platforme ca exemple: [url removed, login to view]

Ceea ce vreau mai exact este sa se ia un website de [url removed, login to view] [url removed, login to view] ca are implementat tot sistemul cu luarea itemelor prin bot si tot ce trebuie si sa se adauge optiunile de mai sus.

Model website de genul dar este doar pentru un singur jucator, nu pentru echipa: [url removed, login to view]

Pretul care il selectez nu reflecta bugetul. Astept oferte. Multumesc.

Aptitudini: Design grafic, HTML, PHP, Design site-uri web

Vezi mai multe: node graphic, graphic design in pe, graphic design csgo, esl org, doar, design pentru site, ceva

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Romania

ID Proiect: #10393039

3 freelanceri licitează în medie 1508€ pentru acest proiect

IdeasNcreations

Services of a professional and experienced designer are available who is expert in delivering quality and creative design, that would not only satisfy your requirement but leaves a good image on the customer's mind Mai multe

%bids___i_sum_sub_32%%project_currencyDetails_sign_sub_33% EUR în 1 zi
(27 recenzii)
4.4
Mexxy

Buna seara! Am citit cu atentie cererea dumneavoastra! Va pot ajuta cu mare placere! Astept cu interes mai multe detalii! O zi excelenta!

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 18 zile
(13 recenzii)
4.5
aniotek

Va salut, Suntem o firma specializata in dezvoltarea de solutii software customizate adaptate nevoilor exacte ale clientilor nostri. Pe langa portofoliul de proiecte, experienta si gradul crescut de flexibilitate, n Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 30 zile
(0 recenzii)
0.0