Realizează design pentru cărți de vizită

Închis Postat la Jan 17, 2016 S-au achitat serviciile după ce au fost prestate
Închis S-au achitat serviciile după ce au fost prestate

Serviciul de care am nevoie este cel pe care l-am precizat si mai sus, anume design pentru carti de vizita. Am o pasiune nebuna pentru absolut tot ce tine de design. Spre exemplu in fiecare zi am ceva de facut in Photoshop si pe zi ce trece ma perfectionez. In momentul actual cartile de vizita mi se pare cea mai buna metoda de a iti face reclama prin cunostinte la propria firma sau respectiv unde lucrezi si de aceea vreau sa imi gasesc acest serviciu. In general ma axez pe lucrurile care sunt in voga si de durata pentru ca ele sunt pana la urma cele mai bune, insa daca ai si macar putina pasiune poti face multe din acest lucru. In concluzie eu incerc sa imbin pasiunea cu munca, totusi daca tot fac diferite chestii pentru mine poate as putea face si pentru altii astfel incat as putea castiga mai mult decat fericire sufleteasca.

Cărți de vizită Design grafic

ID Proiect: #9359546

Detalii despre proiect

7 propuneri Proiect la distanță Activ Feb 23, 2016

7 freelanceri plasează o ofertă medie de 100€ pentru proiect

nasirmomin95

Hi, I'm Nasir momin... Here is our portfolio. https://www.freelancer.com/u/nasirmomin95.html 1. About Your project: We can design graphics for you within 24h(or less) turnaround. I have got the idea that what Mai multe

€70 EUR în 0 zile
(85 recenzii)
5.2
santosdesign2016

I am from USA. I am an expert indesigning with a two years of experience. I will provide the best Action for you. Deliverables or final output will be in PSD AI format which is fully editable. I will not cr Mai multe

€30 EUR în 0 zile
(2 recenzii)
2.9
alexoprescu25

Salut! Mi-ar placea sa te ajut cu acest proiect. Am experienta ca designer. Daca doresti sa colaboram astept un mesaj in privat pentru detalii.

€155 EUR în 3 zile
(0 recenzii)
0.0
mariaandra1228

Propunerea nu a fost încă furnizată

€155 EUR în 1 zi
(0 recenzii)
0.0
Neelluu

Salut, te pot ajuta sa iti sa faci designul dorit, am experienta necesara . In concluzie te poti baza pe serviciile mele.

€66 EUR în 3 zile
(0 recenzii)
0.0
paulnate

as dori sa particip in acest concurs, deoarece sunt la inceputul carierei si doresc sa ma dezvolt in ilustratii sau photoshop. Sunt de asemenea fascinat de arta si de vectori.

€44 EUR în 3 zile
(0 recenzii)
0.0