Anulat

Realizează un design de pliant si rollup design

Salutare,

Am acest targ MindBodySpirit Expo la care particip la sfarsitul lunii si am nevoie de un ARTIST sa ma ajute cu creearea unui flyer fata verso si un design pentru ROLLUP pe care sa le pot da la printat.

Poti sa iti faci o parere despre munca mea aici www.activareadn.ro.

Este o munca unica in Romania din spatiul dezvoltarii personale si evolutiei spirituale.

Desigur, daca REZONAM la proiect si lucrurile merg fain putem colabora pe termen lung ( logo, carte de vizita, design website, facebook, etc.)

Flyerele si roll upul vor include cateva fraze si idei relevante numelui meu, am cateva imagini care pot umble spatiul.

Am nevoie de cineva care sa gandeasca CU mine si sa fie specialistul din zona grafica si design care sa duca lucrurile la rezultat.

Tot ce am facut pana acum, e facut de mine in photoshop si de vreme ce acesta nu e focusul meu, imi doresc o persoana capabila, automotivata si care e dispus sa iti ia angajamentul cu care sa lucrez.

Aptitudini: Design pliante, Design grafic, Design logo-uri, Photoshop

Vezi mai multe: website design ro, website design in romania, website design de facebook, un design logo, sa website design, romania graphic artist, relevante, pe design, ma logo design, ma graphic design, logo pentru design, logo design in sa, logo design ce, la graphic design, la design, la care, idei de logo design, ia logo design, graphic design pe, graphic design ma

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Romania

ID Proiect: #7132918

2 freelanceri licitează în medie 143$ pentru acest proiect

QubixDesigns

A proposal has not yet been provided

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 3 zile
(101 recenzii)
6.2
CameliaCam

The dedication and responsibility that we assume within every project are consistent with the passion that I feel for design and my commitment to quality. Please contact me. Best regards.

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 7 zile
(1 părere)
0.4
CelMaiAlin

Salutare! Sunt sigur ca putem realiza o colaborare atât în acest moment cat și pe viitor. Deși contul de freelancer nu apare foarte convingător, am experienta în domeniul [login to view URL], [login to view URL], banner șamd fiind capa Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 2 zile
(0 recenzii)
0.0