Find Jobs
Hire Freelancers

Profesor particular de HTML si CSS si WebDesign

€12-18 EUR / hour

Închis
Data postării: circa 3 ani în urmă

€12-18 EUR / hour

Doresc sa invat HTML, CSS si Web Design de la zero. As dorii un profesor din Romania particular cu plata pe ore la nevoie. Cursurile s-ar desfasura online.
ID-ul proiectului: 30338203

Despre proiect

10 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 3 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
10 freelanceri plasează o ofertă medie de €14 EUR/oră pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Hello. I read through the job details extremely carefully and I am absolutely sure that I can teach the web skills(HTML,CSS)very well. I have over 7 years of practical experience in website development work. Main Skills: HTML/HTML5, CSS/CSS3, Tailwind CSS, Javascript, Bootstrap3/4, Laravel, Codeigniter, Core PHP, Angular JS, React JS, Vue JS, Node JS, CMS, API development, SEO, Mysql, MongoDB, Server management, etc I have developed a lot of projects for various fields such as healthcare, automotive, education, healthcare, e-commerce, business, public sector, and more using these skills. With seamless communication channels, 24-hour customer support, flawless delivery, and quick turn-around time, we ensure that every client is a happy customer. I look forward to having the opportunity to work with you. Thank you!
€15 EUR în 40 zile
4,7 (23 recenzii)
5,6
5,6
Avatarul utilizatorului
Bună, sunt dezvoltator HTML / CSS profesionist. Te pot învăța cu rezultate perfecte. Vă rog să mă contactați.
€15 EUR în 40 zile
4,5 (5 recenzii)
4,7
4,7
Avatarul utilizatorului
Salut, ma numesc Andrei si sunt webdeveloper de mai bine de 3 ani. Scrie-mi in privat si discutam mai multe detalii. O zi buna!
€15 EUR în 40 zile
5,0 (3 recenzii)
3,9
3,9
Avatarul utilizatorului
Salut, te pot ajuta cu cursuri online dar ar fi bine deja sa-ti faci un plan "scolar" pe ore cam ce ai vrea sa fie in fiecare ora.... HTM si CSS sunt 2 limbaje destul de vaste pe unele lucruri poate le stii pe altele nu... eu nu am de unde sastiu ce vrei de fapt... deci m-as bucura sa avem un astfel de plan Te rog contacteaza-ma cand ai un "requirement" calr delimitat! O zi buna!
€12 EUR în 40 zile
5,0 (2 recenzii)
3,8
3,8
Avatarul utilizatorului
Salutare! :) Am dezvoltat deja cateva planuri de invatare pentru alti cursanti pe care i-am ajutat in parcursul lor de la 0 la SUCCES! Programul orar si suma pe care doresti sa o investesti in cunostintele tale le decizi tu. Eu doar vin cu solutii si te ajut sa parcurgi tot drumul. Sa stii ca doar HTML si CSS nu sunt suficiente pentru un webdesigner. Va trebui sa invatam si alte tehnologii web si poate chiar sa ne extindem catre zona de web development. Nu e greu! Ai nevoie doar de dorinta, motivatie si materiale. Cu motivatia, materialele si chiar proiecte REALE pe care sa lucram vin eu. Tu trebuie sa contribui doar cu dorinta de a invata si de a creste. Hai sa discutam mai multe in privat! Ce spui?
€12 EUR în 40 zile
5,0 (1 recenzie)
2,9
2,9
Avatarul utilizatorului
Salut V-am citit detaliile cu atenție. Sunt un expert talentat în design web, cu o bogată experiență în HTML, CSS și vă pot învăța oricând. Astept comentariile tale Contacteaza-ma
€15 EUR în 40 zile
4,8 (3 recenzii)
1,6
1,6
Avatarul utilizatorului
Salut. Nu ma pot declara un expert, dar am experienta pe HTML, CSS si JS. Si pe web design te pot indruma, depinde de ce program vrei sa utilizezi. Eventual putem discuta pe chat sa vedem daca sunt potrivit pentru ceea ce cauti.
€18 EUR în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna. Interesant daca ti-as propune altceva decat web design? Ce ai zice? Unde este nevoie de specialisti si plata pe ora este mult mai mare decat la webdesign. Eu singur am terminat mate-info liceu, facultate info si master la fel info, iar mai tarziu m-am reprofilat in ceva mult mai interesant si mai platit... Daca te intereseaza contacteazama in chat.
€12 EUR în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut! Sunt Frond End Developer si Web Designer! Te pot invata eu online ce te intereseaza din urmatoarele: HTML, CSS, Bootstrap, Javascript, Jquery, WORDPRESS, PHP, MYSQUEL. Scrie-mi in privat daca te intereseaza!
€12 EUR în 16 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Satu Mare, Romania
0,0
0
Membru din mar. 26, 2019

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.