Find Jobs
Hire Freelancers

URGENT REQUIREMENT OF A WEB DEVELOPER | CERINȚA URGENTĂ A UNUI DEZVOLTATOR WEB

$750-1500 USD

Închis
Data postării: circa 4 ani în urmă

$750-1500 USD

Plata la predare
Nevoie urgentă de dezvoltator web pentru un site de nișă cu totul nou în ceea ce privește educația. Vă rugăm să accesați [login to view URL] și să vă solicitați să parcurgeți întregul site web pentru a înțelege interfața utilizatorului și aspectul. Vei proiecta un site web similar. Ar trebui să fiți pricepuți cu HTML, CSS și JAVACRIPT. MongoDB este un plus. CANDIDATE DOAR DIN UE.
ID-ul proiectului: 25529642

Despre proiect

9 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 4 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
9 freelanceri plasează o ofertă medie de $1.317 USD pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Hi, I have read your project description regarding "URGENT REQUIREMENT OF A WEB DEVELOPER | CERINȚA URGENTĂ A UNUI DEZVOLTATOR WEB" Please write to me and we can discuss further. Thank you, Barry
$3.125 USD în 50 zile
5,0 (121 recenzii)
7,8
7,8
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, am intrat pe linkul din descrierea proiectului si am gasit un blog, sa inteleg ca vreti un blog sau mai era ceva acolo mai special cu acel blog si nu am observat eu? Dece ati cerut ca programatorul sa stie MongoDB, nu aveti baza de date pe server? Blog-ul doriti sa-l faceti pe o platforma free (ex: wordpress) sau custom, adica de la 0 pe un framework?
$1.125 USD în 7 zile
5,0 (1 recenzie)
3,0
3,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Va pot ajuta cu realizarea website-ului conform specificatiilor dvs. din link-ul oferit. Daca va ajuta, va pot oferi inclusiv facturi pentru serviciile prestate. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati. Multumesc!
$750 USD în 7 zile
5,0 (2 recenzii)
2,1
2,1
Avatarul utilizatorului
Ro: Buna ziua! Numele meu este Cristian, iar din 2015 incerc sa invat cat mai multe despre dezvoltarea de siteuri web. Pot folosi frameworkul laravel in back-end, si vue.js in front-end pentru o mai buna experienta a utilizatorilor. Totodata mentionez ca sunt roman si vorbesc fluent engleza (Daca va ajuta). Ma bucur ca va pot ajuta sa creati websiteul dupa preferintele dumneavoastra, si cred ca voi face o treaba grozava. Abia astept sa ne apucam de treaba! Va multumesc, Olteanu Cristian En: Hello! My name is Cristian, since 2015 i'm learning about php, javascript and the frameworks of these programming language. I can use laravel framework in back-end, and VUE.JS in front-end for better user experience. I will be glad to help you and i belive that i will do a great job! Thank you, Olteanu Cristian.
$1.125 USD în 3 zile
5,0 (2 recenzii)
0,8
0,8
Avatarul utilizatorului
I have been working on website development for last 4 years. I am an Senior CodeIgniter Developer. I can help you with your project in the cheapest and most efficient way. This looks like a perfect fit for my skill sets . So waiting for your reply
$1.000 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salutare, am parcurs cu atentie website-ul indicat in anunt si te pot asigura ca putem dezvolta un site asemanator in maxim 3-4 zile. Vom folosi HTML5 / CSS3, Javascript, PHP. De asemenea, site-ul va fi responsive astfel incat sa fie user friendly pentru utilizatori de pe orice dispozitiv. Succes!.
$1.600 USD în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Cu siguranta putem realiza un site similar cu cel din descriere. Va rugam sa ne contactati pentru a discuta mai multe detalii.
$1.200 USD în 15 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Bucharest, Romania
0,0
0
Membru din mai 16, 2020

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.