Anulat

EMAIL MARKETING

Nimic mai simplu... Zi de zi, noi cei de la MailDirect desfasuram campanii de promovare prin email pentru partenerii nostri si pentru ca tu esti cel care ia decizia meriti sa fii recompensat din plin:

pentru fiecare citire a newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 0,5 centi

pentru fiecare click in interiorul newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 1 cent (este comisionat DOAR primul click din fiecare newsletter)

pentru Share pe Facebook primesti 1 cent pentru fiecare campanie impartasita pe Facebook (se comisioneaza un singur share / campanie)

in functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute la partenerii nostri in urma newsletter-elor MailDirect (se va specifica la campaniile la care se aplica)

primesti 10 centi pentru fiecare user care se inscrie din partea ta in platforma MailDirect pentru primii 200 de prieteni, dupa care suma scade la 2 centi.

in momentul in care atingi suma de 50$ in contul tau, la prima plata, incheiem un contract cu tine si iti viram banii in contul tau personal, ulterior platile fiind facute in baza contractului initial fara alte formalitati.

Inca nu te-am convins? Primesti 10% din castigul intregii tale echipe! (nu se comisioneaza Share-ul pe Facebook din partea referarilor)

Mult succes si... spor la comisioane!

Aptitudini: Internet Marketing, Marketing, SEO

Vezi mai multe: partea 2, partea 1, la care, invalid email, facebook invalid email, email invalid, doar, c++ pe internet, zi, tau, Tale, ta, NOI, mult, marketing newsletter, cel, campanie, baza de, fiind, initial marketing

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Ploiesti, Romania

ID Proiect: #4861627

1 freelancer licitează în medie 13$ pentru acest proiect

ashwnaikapoor

I m interested this project

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 30 zile
(0 recenzii)
0.0