Colaborator - Specialist marketing & comunicare

Închis Postat la acum 1 lună S-au achitat serviciile după ce au fost prestate
Închis

Căutăm un colaborator specialist de marketing și comunicare pentru a se alătura echipei noastre, in proiectul 2LOVE - este un proiect nou de dezvoltare personala, nișată pe dezvoltarea relațiiilor de cuplu.

Mai specific, este o resursă dedicată consolidării relațiilor de cuplu si dezvoltării personale, oferind programe și workshop-uri cu diverse tematici ce țin de îmbunătățirea vieții de cuplu și servicii precum coaching de cuplu, coaching 1-1, terapie de cuplu, terapie individuală și sesiuni de feedback.

Pentru mai multe Informatii: [login to view URL]

? Ce căutăm mai exact?

Un profesionist cu experiență în marketing online, in special postări pe rețelele de socializare, scrierea de articole de blog, și care are abilitatea de a comunica eficient la nivel cel puțin intermediar, cu participanți, clienți și colaboratori potențiali.

?‍? Responsabilități principale:

- Crearea și postarea de conținut pe principalele rețele sociale: Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, conform unor specificații si a unui unui orar agreat.

- Managementul participanților la deschiderea evenimentelor online ale proiectului.

- Comunicare punctuală cu parteneri și clienți potențiali.

- Propunere strategii de marketing online

Colaborarea este part-time, decidem împreună numărul de ore alocate in proiect.

????????? ?? ?̦????: CĂUTĂM DOAR PERSOANE DIN ROMÂNIA, VORBITORI NATIVI DE LIMBA ROMÂNA!

????????: seriozitatea, creativitatea, eficiența, fluența în comunicare, flexibilitatea, atenția la detalii și proactivitatea.

Dacă aveți abilitățile si experiența necesare acestui rol și sunteți gata să vă asumați aceste responsabilități, ne-ar plăcea să aflăm mai multe despre voi si sa va cunoaștem.

Mulțumim!

Internet Marketing Marketing prin rețelele de socializare Marketing SEO Reţea de socializare

ID Proiect: #37805235

Detalii despre proiect

8 propuneri Proiect la distanță Activ săptămâna trecută

8 freelanceri plasează o ofertă medie de 18$/oră pentru proiect

HireSeoServices

Buna ziua! Serviciile My White Hat de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) sunt cea mai bună modalitate de a vă crește clasamentul, traficul și vizibilitatea generală în motoarele de căutare majore (cum ar fi: Mai multe

$15 USD / oră
(343 recenzii)
8.0
Cristina2302

Salutare! Cred că sunt persoana potrivită pentru acest proiect, dat fiind faptul că am experiență cu scrierea de articole despre terapia de cuplu. Am cunoștințele necesare, întrucât am finalizat studii în psihoterapi Mai multe

$20 USD / oră
(1 părere)
2.0
mirelconstantin

Bună ziua, am lucrat pentru mai mulți psihologi în materie de creare de conținut, postare pe rețele de socializare, scriere de articole, web design, web development & altele. Cred că sunt un candidat foarte bun și aște Mai multe

$15 USD / oră
(1 părere)
1.0
csizmasszilard

Bună ziua, Cu plăcere vă informăm că suntem o firmă de tehnologie informațională cu sediul în Târgu Mureș, specializată în gestionarea și optimizarea prezenței pe rețelele de socializare. Suntem dedicați furnizării d Mai multe

$20 USD / oră
(0 recenzii)
0.0