Cresterea vizitelor din Google

Finalizat Postat la Oct 13, 2015 S-au achitat serviciile după ce au fost prestate
Finalizat S-au achitat serviciile după ce au fost prestate

Site-ul este destinat fanilor de fotbal american, momentan primeste foarte multe vizite din social si refferals dar foarte foarte putin din google, in Alexa sta destul de bine fiind locul 136k Global Rank si 12k in USA. Caut pe cineva care sa ma ajute sa indexez mai bine site-ul in google si sa cresc numarul de vizite primite de acolo.

Internet Marketing Crearea linkurilor SEO

ID Proiect: #8676220

Detalii despre proiect

6 propuneri Proiect la distanță Activ Oct 14, 2015

Acordat lui:

razvanel112

Salut, Pot sa te ajut cu optimizarea site-ului tau. Da-mi te rog un mesaj pentru a discuta mai multe si pentru a vedea exact despre ce site este vorba. Astept un mesaj. O seara frumoasa sa ai.

%selectedBids___i_sum_sub_7%%project_currencyDetails_sign_sub_8% EUR în 3 zile
(5 Recenzii)
2.8

6 freelanceri plasează o ofertă medie de 216€ pentru proiect

weblinkbuilding

Hello, We are one of the leading SEO Internet Marketing Company in India. We can rank your website on first page and can improve your website’s organic traffic by doing white hat SEO. As all know SEO is an ongoing Mai multe

€100 EUR în 30 zile
(2231 recenzii)
9.9
xyzseo

Hi, We have 7+ years’ experience in SEO and provide quality affordable SEO services. In SEO we can provide you first page ranking via our SEO services. We use white hat method and follow all Google guidelines so tha Mai multe

€49 EUR în 30 zile
(1771 recenzii)
9.3
Mexxy

Buna ziua! Am citit cu atentie cererea dumneavoastra! Va pot ajuta cu mare placere! Astept cu interes mai multe detalii! O zi excelenta!

€1000 EUR în 30 zile
(2 recenzii)
3.5