Marketing Specialist – Realizare, creare continut, administrare pagini Facebook si Instagram, implementare si testare campanii promovare

Anulat Postat la acum 3 ani S-au achitat serviciile după ce au fost prestate
Anulat S-au achitat serviciile după ce au fost prestate

Cautam pe cineva smart & active, care sa ne ajute cu crearea de continut pentru paginile noastre de Instagram si Facebook, dar si cu crearea si administrarea de campanii publicitare pe retelele de socializare. Persoana care isi va asuma acest proiect si cu care vom colabora va trebui sa inteleaga suficient de bine businessul si persoanele carora ne adresam si sa vina cu idei proprii de continut in mod regulat (zilnic, saptamanal, etc) postat pe paginile respective.

Daca exista si abilitati de creare articole pentru blogul nostru, acestea reprezinta un plus si vor conta in alegerea viitorului nostru colaborator.

Cautam pe cineva care sa isi asume acest proiect pe termen lung de minim 3 luni, cu experienta in Social Media.

Colaborarea se va desfasura pe termen nelimitat, in functie de efectul postarilor si reactiile publicului tinta. Cu cat postarile vor fi mai interactive, out of the box, engaging, cu atat ne vom dori sa colaboram pe termen cat mai lung.

Cerintele noastre:

Freelancer (middle level) cu urmatoarele skill-uri:

1. Corel Draw sau Adobe Illustator sau Photoshop. pentru realizare grafica pentru postarile pe facebook si realizarea unor newslettere in mailchimp.

2. Specialist middle level in crearea, optimizarea,stabilirea audientei si urmarirea campaniilor de facebook ads precum si analiza rezultatelor fiecarei campanii realizate.

3. Copywriter pentru realizarea de articole ce vor fi postate pe blogul nostru, precum si pt realizarea textului asociat campaniilor de facebook si instagram ads.

Cum alegem freelancerii?

1. Functie de experienta anterioara - Prezentare portofoliu relevant cu date de contact pentru min 5 recenzii.

2. Functie de rapiditatea implementarii acestui proiect si disponibilitatea unui angajament pe o perioada de cel putin 3 luni.

3. Rata de conversie garantata, in privinta realizarii campaniilor de promovare cu responsabilitate.

4. Existenta unui cont bancar pentru virament.

Modalitatea de plata:

In maxim 7 zile de la finalizarea campaniilor de promovare. In oferta dvs se vor mentiona detaliat care sunt task-urile punctuale ce le veti rezolva precum si termenul de executie.

Este proiect unic, nu se imparte in loturi, plata se face numai la finalul fiecarei campanii saptamanale sau lunare.

Valoare estimata a proiectului: 1000 euro/lunar.

Procedura de lucru: Freelancerii implicati vor elabora un plan de marketing saptamanal/lunar/trimestrial supus aprobarii noastre inainte de implementare.

Skilluri necesare?

- illustrator sau photoshop easy worker

- facebook/instagram ads specialist

- copywriter ballanced

IMPORTANT: Pretul afisat NU este cel real. Despre pret discutam in mesaje sau la telefon.

Internet Marketing Facebook Marketing Marketing prin rețelele de socializare SEO Content Marketing

ID Proiect: #21958256

Detalii despre proiect

3 propuneri Proiect la distanță Activ acum 3 ani

3 freelanceri licitează în medie 50€ pentru acest proiect

SEOsquares

Hello There, Hope You are Keeping Well. Our Bid Including SEO Services For Get1st Page Ranking. 1. Audit Report: First, we will do an analysis of your website to Check out all SEO issues. On-site SEO analysis 2. Keyw Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 31 zile
(462 recenzii)
7.8
Znstechnologies

Hello Dear, I'm interested in your project. Please send me a message so that we can discuss more. I have read-out your project description and understood your requirements. I am a professional, RELIABLE AND HONEST pe Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 30 zile
(274 recenzii)
7.1
Danieeel

Daniel aici, Ma bucura sa vad ca proiectul e bine detaliat si pot sa inteleg asteptarile voastre. Eu cam cu asta ma ocup sunt creator de continut si Social Media Marketing ca si freelancer. Fac asta de ceva ani si pot Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 7 zile
(16 recenzii)
4.8