Închis

NOLD - DISPOZITIV CARE TELEFONUL IN CHEIE - PROMOVARE PRODUS PE PIATA DIN ROMANIA

Am un produs on-line si as dori sa fie promovat pe piata din Romania, promovare on-line.

Nold Open - dispozitiv/aplicatie pe telefon pentru control acces

Nold Open este un dispozitiv de control pentru smartphone-urilor care se conecteaza la un sistem existent de usi / usi de garaj (actionate cu motor, electromagneti etc.). Acesta utilizeaza cea mai avansata tehnologie Bluetooth wireless prin care poti controla confortabil usile, accesele sau comenzi ON/OFF, toate printr-o singura aplicatie telefonica gratuita.

Aplicatia va permite sa gestionati un numar nelimitat de invitati: prin introducerea unei adrese de e-mail, puteti partaja cheia virtuala, care poate fi retrasa oricand sau de la distanta.

Ca utilizator principal, puteti adauga un numar nelimitat de instrumente la aplicatia dvs.

Putem impartasi o cheie limitata sau recurenta.

Functia de inregistrare faciliteaza urmarirea utilizarii. In orice moment, putem verifica care dintre dispozitivele noastre au fost folosite de oaspetii nostri. La cerere, aplicatia va trimite, de asemenea, o notificare a evenimentului la telefonul nostru.

Cea mai populara facilitate de confort este deschiderea automata, care permite deschiderii usii sau portii garajului fara a atinge telefonul.

Dispozitivul este compatibil cu orice sistem de blocare electrica sau de control al accesului si, prin urmare, ofera o gama larga de aplicatii (iOS sau Android)

Datorita celor doua unitati de iesire, puteti conecta 1 dispozitiv la 2 usi (de garaj, porti de usa sau doua tipuri de functii ale portilor: deschidere completa sau pietonala). Dispozitivul este, de asemenea, potrivit pentru controlul prelatei pisinei, a sistemului de alarma, precum si pentru deconectarea dispozitivelor de asteptare.

Un dispozitiv universal care inlocuieste cheile existente, telecomenzile, cartele control-acces cu telefonul dvs. El este un dispozitiv compatibil Bluetooth, mic si sigur, care se conecteaza la orice fel de incuietori electronice: usi de garaj sau deschizatori de porti, incuietori de usi, sisteme de alarma, prelate de piscine si multe altele. Inlocuiti toate telecomenzile cu taste virtuale de pe telefon, cu aceeasi aplicatie!

Recomandat pentru case, birouri, hoteluri, apartamente de inchiriat, AIRBNB, etc.

Cele mai multe usi (porti) si usi de garaj rezidentiale si deschizatori de porti sunt compatibile cu Nold Open. Nold Open functioneaza ca un buton simplu pe care l-ati putea avea deja pentru usa. Dupa instalarea Nold, comutatorul de perete existent si telecomenzile traditionale vor functiona la fel ca inainte.

Daca aveti vreo indoiala daca deschizatorul dvs. este compatibil cu Nold, nu ezitati sa ne contactati. Daca aveti deja instalat un intrerupator de perete, puteti efectua acest test simplu pentru a verifica compatibilitatea: urmati cele doua fire care vin de la butonul de deschidere la deschizator. In cazul in care se conecteaza la placa de circuit, atingeti-le impreuna pentru o clipa. Daca acest lucru va face usa deschisa, opriti-va si inchideti, atunci deschizatorul de usi de garaj accepta un buton standard, deci va fi compatibil si cu Nold Open.

Cu un dispozitiv puteti lega doua porti/usi diferite aflate la cel mult 10 metri una de alta. Functionarea acestora este independenta.

In pagina noastra de internet regasiti mult mai multe detalii tehnice.

[login to view URL]

Aptitudini: Internet Marketing, Marketing

Vezi mai multe: aplicatii mobile de succes, promovare aplicatii mobile, promovarea unei aplicatii, find a care assistant in tamworth, find a care assistant in dublin, child care jobs in perth western australia, child care jobs in australia, child care jobs in adelaide, care jobs in australia, bpo customer care project in php source code, animal care jobs in australia, aged care jobs in perth, aged care jobs in melbourne agency, aged care jobs in melbourne, aged care jobs in australia, design essentials hair care products in trinidad, a freelance skin care specialist in the uk, find a care aide in scotland

Despre angajator:
( 1 părere ) Timisoara, Romania

ID Proiect: #16932792

3 freelanceri licitează în medie 32€ pentru acest proiect

%bids___i_sum_sub_32%%project_currencyDetails_sign_sub_33% EUR în 1 zi
(0 recenzii)
0.0
%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 30 zile
(0 recenzii)
0.0
zyzzz

A proposal has not yet been provided

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 3 zile
(0 recenzii)
0.0