Închis

Customizare tema si pluginuri pentru site de ecommerce (Product Designer HTML5) cu componenta Web2Print

Dorim lansarea unui site de ecommerce “cu ceva de genul” Create Your Own T-Shirt.

Sunt doua componente:

Webshopul clasic (pe platforma Magento sau WP) in care sunt expuse produse realizate de catre designerii interni ai siteului.

Aceste produse sunt Made to Order, deci fara stoc. Clientul alege modelul,plateste apoi noi printam, taiem, coasem, expediem.

Pe frontpage sa existe si optiunea de a isi personaliza clientul un produs de la zero din templaturile existente.

Sau sa ia un produs din magazin ( practic un design, produs virtual) si sa il modifice dupa cum doreste –LazyClient)

Personalizarea sa fie facuta cu ajutorul unui tool de design ( Product Designer) in HTML5 – ca sa functioneze si pe IOS.

Acesta de obicei are functiile de genul Add Text, Import imagiem, clipart-uri, si diverse functionalitati de genul:

Copy, paste, undo, group, aliniere, samd.

Ce ma interseaza este sa se adauge niste functii de genul : creare stripe, pattern( designul repetitiv cel utilizat in industria textila) group/ungroup si duplicate de group si nu numai de obiecte individuale, mirroring, realizarea designului pe niste griduri ajutatoare si miscarea elementelor de design si pe niste linii ajutatoare predefinite samd.

Rezultatul sa fie un output printabil la rezolutie inalta (web-to print)

Platforrma nu trebuie sa fie neaparat una puternica dedicata ecommerce deoarce nu vor fi multe vizite si multe tranzactii ci doar multe produse listate.

Tema aleasa va fi din Themeforest sau alta sursa, editorul tot de acolo dar la acesta ii mai trebuie facute modificari in functie de cerintele noastre.

Editorul este de preferat sa fie de-a gata (datorita validarii de catre piata) si customizat.

Bineinteles daca nu apar incompatibilitati sau se umple de buguri siteul.

La editorul grafic trebuie utilizate atatea functii cat sa permita realizarea unui design cu un look profesionist. Nici prea multe nici prea putine.

Editorul de baza este in mai multe variante disponibile si se alege varianta care merge customizata in functie de alegerea platformei de ecommerce si experienta ta.

Magento este o optiune la limita, nefiind vorba de alocarea unor resurse consistente.

Totodata si la interfata de administrare a conturilor de useri trebuie facute modifcari.

Vor fi trei categorii de useri plus admin.

Exemplu: User1(surfer) cel care “se joaca”pe site cu toolul de creare design ( acesta nu isi poate salva lucrul)

User2 – clientul care cumpara din magazin si/sau care doreste sa isi faca cont si sa reaizeze un design , sa revinsa, sa modifica si la final sa dea comanda ferma de lansare in executie.

User3- designerul intern, cel care realizeza deisgnuri si le posteaza sub marca siteului.(deci nu gen marketplace sub numele acestuia )

Te rog mentioneaza daca ai realizat vreo aplicatie sau implementare de editor grafica / web2print si daca da unde se poate vedea online ?

Cu ce editor ( Product Designer in HTM5) ai lucrat, customizat ?

Pe ce platforma de ecommerce lucrezi cel mai bine ?

Daca ai nelamuriri iti pot raspunde imediat daca tu crezi ca poti sa implementezi/livrezi acest website la cheie.

Aptitudini: HTML5, JavaScript, Magento, WooCommerce

Vezi mai multe: web to print designer, web tema, website designer tool, website de designer web, web design sa, web design online html5, web design online editor, web designer magazin, web designer la, web designer in html5, web designer group, web designer de designer, web designer da 0, web design editor online, virtual t shirt designer, virtual t-shirt design, virtual t shirt design, virtual product design, virtual magento, virtual copy editor

Despre angajator:
( 0 recenzii ) United States

ID Proiect: #8906116

4 freelanceri licitează în medie 3023$ pentru acest proiect

seekdeveloper

Hi, I have read your post and understood your requirement. I have great experience in handling /Magento/WooCommerce/HTML5/jQuery/Shopify/Prestashop/VirtueMart/Joomla/OpenCart/Volusion /CSS3/PHP/Drupal/Yii framewo Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 30 zile
(48 recenzii)
8.1
pytho

[login to view URL] ® Portfolio HERE, I have reviewed your project description and I am confident I can complete your website with all the customization you want to have integrated in the back-end. I am Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 30 zile
(18 recenzii)
6.3
Mexxy

Buna ziua! Am citit cu atentie cererea dumneavoastra! Va pot ajuta cu mare placere! Astept cu interes mai multe detalii! Recomand WordPress sau Opencart sau Prestashop, dar asta discutam la momentul oportun. De Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 30 zile
(3 recenzii)
3.9
aniotek

Va salut, Reprezint o echipa tanara, cu un portofoliu de proiecte incheiate cu succes in ultimul an de care suntem mandri. Va propun sa luam legatura, eventual sa ne si vedem pentru o analiza mai detaliata a cerinte Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 30 zile
(0 recenzii)
0.0