Închis

Modul curierat Magento

Avem nevoie de un dezvoltator Magento 1.9.x si 2.x in vederea construirii unui modul de curierat rapid similar DHL, Urgent Cargus, SameDay etc.

Experienta in dezvoltarea de module Magento este absolut obligatorie si solicitam portofoliu.

Ce e de facut?

Avem o firma de curierat rapid si un API dezvoltat (fara documentatie momentan se lucreaza pas cu pas impreuna cu echipa de programatori de la noi);

Modulul de curierat rapid o sa ajute clientii unui magazin online sa obtina cotatie de pret instant de la noi pasii sunt urmatorii:

1 - se paseaza catre API-ul nostru informatiile despre produs (locatie furnizor, adresa destinatar, dimensiuni colete, cantitate)

2 - noi o sa returnam o valoare reprezentand costul de livrare

3 - in cazul in care clientul plaseaza comanda si plata este procesata administratorul magazinului trebuie sa apese pe un buton prin care cheama curierul dupa care se plaseaza comanda efectiva pentru generarea AWB-ului; vrem o optiune in modul prin care comanda sa poata fi plasata si automat in cazul in care plata a fost receptionata (de exemplu la plata cu cardul unde informatia este actualizata instant).

4 - daca metoda de plata este ramburs, trebuie marcat acest lucru in comanda care vine catre noi

5 - actualizarea statusului AWB-ului prin interogare cron job (o data la 5/15 minute pana cand statusul este LIVRAT)

Trebuie sa existe in modul o zona de definire a credentialelor si de afisare a balantei contului (magazinul online are un cont cu noi, si are o balanta pentru plata la termen, plata on spot samd, aceste informatii le pasam noi legate de cont, nu este necesar sa-si alimenteze contul din modul).

Daca sunt neclaritati va rog sa ma contactati.

Aptitudini: Magento

Vezi mai multe: fan courier wordpress plugin, program livrari fan courier, fan courier api documentation, fan courier api, api integrare selfawb, fancourier, fan curier autentificare, fan courier php api, modul creator magento, magento modul locate, magento modul produkt attribute, xml export modul pro magento, magento paypal modul, magento attribut modul, callback modul fr magento, import export modul magento, magento auction modul, magento auktion modul, magento custom payment modul, magento delivery time modul

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Bucharest, Romania

ID Proiect: #27464684

1 freelancer licitează în medie 750€ pentru acest proiect

zyeloncomputech

Hi sir, Thank you for giving opportunity for biding... we have gone through your requirements and we can build your Magento courier module from API according to your exact requirements. Please Before Awarding this p Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 15 zile
(204 recenzii)
7.1