Închis

Scrie un contract

Angajăm Traducător -Germană, -Spaniolă, -Engleză, -Poloneză.

Ce căutăm?

Căutăm o persoană pasionată de limbi străine și de diverse domenii cum ar fi domeniul IT, JURIDIC, BANCAR, MEDICAL, ENERGETIC care să activeze și să se integreze într-o echipă tânără și dinamică de traducători.

Căutăm o persoană implicată și comunicativă, cu puternice capacități de organizare și time-management care să poată lucra atât în echipă, cât și pe cont propriu.

Mai exact?

Avem nevoie de o persoană absolventă a unei specializări de Limbi Străine, având cunoștințe avansate în una de limbile -Spaniola, -Germană, -Engleza, -Poloneza, care să știe a opera programele din suita Office, în special Word, Excel, Powerpoint, Internet, clienți email.

Ce responsabilități vei avea?

Vei lucra în cadrul departamentului administrativ și vei fi responsabil(ă) în special de traduceri din poloneză în română/engleză sau viceversa din română/engleză în poloneză ale documentațiilor și programelor-proiecte PRO Translation.

Ești în avantaj dacă:

• ai cunoștințe de nivel mediu sau aprofundată a uneia dintre limbile: engleza, - poloneza, - spaniola sau germana.

• cunoști programele importante de traducere asistată, cum ar fi TRADOS.

• ai un certificat de competență lingvistică, cum ar fi DELE.

• Specializarea pe unul sau mai multe dintre domeniile juridic, economic, medical sau tehnic.

• Ușurință în utilizarea instrumentelor de memorie a traducerii.

Descrierea jobului

Un mediu de lucru tânăr și dinamic este important pentru dezvoltarea ta profesională, dar și posibilitatea de a învăța și a te dezvolta în sectorul IT, JURIDIC, BANCAR, MEDICAL, ENERGETIC aflat în plină dezvoltare.

Program de lucru flexibil

Salariu net inițial:: 4500 lei

Bonusuri și posibilități de creșteri salariale în funcție de performanță

Mediu de lucru la distanța, Home Office

Companie în plină creștere și dezvoltare.

Descrierea companiei

Având 100 de angajați, o rețea de distribuție de peste 20 de parteneri în Polonia, Italia, Spania, Germania și 200 de parteneri în aproximativ 20 țări din lume, peste 50.000 de instalări și peste 10.000 clienți – grupul PRO Translation este unul dintre cei mai importanți competitori și un reper de necontestat în domeniul ICT.

Pricepere tehnică avansată, cunoștințe amănunțite în management, procese de producție și calități dobândite în diferite sectoare ale pieței sunt avantajele competitive ale grupului PRO Translation. Vasta și completa gamă de produse demonstrează cum clienții se pot baza pe un singur partener capabil să satisfacă felurite cereri la costuri competitive.

PRO Translation face parte din PRO Translation GROUP și oferă societăților soluții și servicii destinate acoperirii complete a necesităților din domeniul gestiunii personalului și să facă față diferitelor probleme de tip tehnologiilor informaționale, administrativ și contabil.

PRO Translation, prin intermediul celor patru sedii situate în Polonia, Spania, Germania și Italia, este în măsură să ofere asistentă tuturor zonelor industriale de pe întregul continent European și să răspundă exigenților oricărui tip de firmă. PRO Translation este cel mai bun partener pentru orice necesitate de gestiune în special traduceri. Orientarea spre piață, capacitatea de inovație și competență personalului specializat sunt dublate de profesionalismul mărcii PRO Translation.

Aptitudini: English (UK) Translator, Germană, Poloneză, Spaniolă, Traducere

Despre client:
( 0 recenzii ) Germany

ID Proiect: #12547349

2 freelanceri licitează în medie 1250$ pentru acest proiect

DashaDotNET

Hello there! My name is Dasha, i'm Business Development Manager in InternetDevels company. We are located in Ukraine and having 100+ developers with 9+ years of experience in the Drupal and around 11 years of experienc Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 20 zile
(0 recenzii)
0.0
andreeabolinu

deoarece sunt o persoana deschisa la nou, invat repede, optimista si foarte ambitioasa. pot demonstra abilitatile mele daca imi oferiti o sansa de a demonstra ce pot. va multumesc

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 10 zile
(0 recenzii)
0.0