Închis

Fabrică un produs pentru mine

Avem in vedere deschiderea unei micro prajitorii de cafea de specialitate intr-un spatiu cu o suprafata cuprinsa intre 30-60 mp.

stilul este industrial, eventual cu accente japoneze, curat, simplu - lemn, metal, inox, ciment - gasiti mai jos detalii in fotografiile atasate.

echipamentele sint negru mat cu accente de cupru si lemn rosiatic.

costurile proiectului sint negociabile.

Spor!

Necesarul de mobilier este:

Banc de lucru pentru prajitor - acesta are dimensiunile de 1,25 x 0,4 x 0,93 metri si o greutate de 150 de kg - ideal ar fi din metal si lemn masiv - am nevoie de spatiu pentru laptop langa el - inaltimea bancului sa fie de 92 de cm - se cere si un scaun potrivit pentru banc - cu spatiu de depozitare dedesubt - jumatate pe latime sa aiba doua rafturi, iar cealalta jumatate sa aiba 2 sertare, fara pereti.

Banc de lucru pentru espressor si rasnita - lungime de 120 pe 70 de cm cu inaltime de 92 cm - espressorul si rasnita cantaresc in total 65 de kg - fara pereti - cu doua rafturi pe lungime - si doua sertare imediat sub blat cu o adancime de 15 cm.

masa pentru 6 persoane - 2 persoane pe fiecare lungime si cate o persoana in capete.

160 pe 80 si inaltime de 120 de cm - simpla, la care se adauga 6 scaune

un raft pentru depozitarea cafelei verzi - 2 m inaltime, 2 m latime cu o adancime de 60 cm. primul raft se afla la un metru, urmat de alte doua rafturi la o distanta de 50 cm.

blat din lemn pe suport negru metalic cu chiuveta - corp restrans ca masuri - cu usi si spatiu de depozitare.

modul rafturi minimalist de prezentare al cafelelor ambalate.

o masa de ambalare - blat din lemn si din inox - Lungime: 120 cm, Lăţime: 63 cm, Înălțime: 92 cm - cu doua etajere si doua sertare.

Aptitudini: Fabricare

Vezi mai multe: programe pentru service auto data, logo pentru radio, status counter strike pentru site, fabric joomla, imageshackus pentru upload, script pentru server, addons pentru counter strike, fabric table joomla, banner pentru site photoshop, script pentru radio, joomla fabric, program pentru webcam, flash banners html pentru srv, java pentru messenger, script pentru rating site

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Romania

ID Proiect: #11275838

1 freelancer licitează în medie 5000€ pentru acest proiect

Mexxy

Buna ziua! Am citit cu atentie cererea dumneavoastra! Va putem ajuta cu mare placere, pentru a va realiza proiectul tehnic si vizual, dar si sa ne ocupam de realizarea propriu-zisa. Astept cu interes mai multe detal Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 10 zile
(0 recenzii)
0.0