Anulat

Build CBIR system

Am nevoie de un sistem de indexare CBIR pt niste celule papanicolau(baza de date cu aceste celule o am deja si consta in niste foldere cu imagini).

Vreau de la tine sa construiesti sistemul CBIR utilizand:

-descriptori de culoare (imaginile sunt color,aici doresc sa folosesti histograme HSV si ce mai consideri tu ca e necesar)

-descriptori de textura

-descriptori de forma

-descriptori locali LBP

De asemenea vei construi interfata GUI. Vezi un exemplu de interfata GUI aici min 0:43 [url removed, login to view] Evident acesta este doar un exemplu,iar tu vei adapta interfata in functie de descriptorii pe care ii vei folosi.

Voi avea nevoie si de explicatii la cod asa ca asigura-te ca incluzi comentarii in matlab %%% care sa imi explice mie ce ai facut acolo. Daca sunt formule pe care le-ai folosit poti face o foaie cu explicatii(word de ex) separata care sa-mi arate acele formule ,unde in cod si de ce au fost folosite. Cum iti este mai comod,scopul este sa pricep eu ce-i acolo fiind inca studenta.

Scopul acestui sistem:sa returneze cele mai asemanatoare imagini(primele 3) din baza de date cu imaginea pe care o dam sistemului(query image)

Aptitudini: Matlab and Mathematica

Despre client:
( 3 recenzii ) Brasov, Romania

ID Proiect: #9263888

3 freelanceri licitează în medie 222$ pentru acest proiect

aminariaz

sir i can help u with this project i have masters in computer engg with specilization in image processing and pattern recognition i have done similar projects before for refrences chk my profile hopping for your consi Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 3 zile
(52 recenzii)
5.4
aminbros

A proposal has not yet been provided

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 3 zile
(23 recenzii)
4.9
kjgroup197318

------------------------------Very nice Job!I major in mathematics!Best result on time!---------------------------

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 3 zile
(28 recenzii)
5.0
shahidost

I believe on perfect work with 100% satisfaction of my client then payment. Hi,I understand your project and I am confident that I can do your project with great accuracy and 100% efficiency. I have seven years prog Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 8 zile
(7 recenzii)
3.8