Finalizat

Proiect Model Matematic Matlab

Doresc un model matematic pentru raspindirea unei boli ( Cancer, modelul SIR, sau orice alt model ce se bazeaza pe raspandirea unei boli). Proiectul sa fie in word de 10-15 pagini cu scris de 11 times new roman. In care sa se prezinte modelul si sa se afiseze grafice realizate in matlab pentru evolutia sau raspandirea bolii. La sfarsitul proiectului sa se afiseze codurile sursa pentru fiecare dintre grafice cat si baza de date pentru acestea deoarece vor fi testate.

Aptitudini: Matlab and Mathematica, Matematică, PHP, Inginerie mecanică, Algoritm

Vezi mai multe: proiect baza date java, add new module in existing project, design a logo for a new company in digital video, how to make a mathematical model, data modeling with matlab, mathematical modeling with matlab book, mathematical modeling in data science, how to create a mathematical model in matlab, mathematical models for data analysis, mathematical model building, mathematical model builder, i looking for new project in art, i need a new accountant in sharjah, marketing experts for new brands in south africa, model invoice if you re a freelancer in new york, times new roman, new roman finds in britain, how many pages is 500 words double spaced times new roman, how many pages is 3000 words double spaced times new roman, how many lines per page times new roman 12 single spaced

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Tudora, Romania

ID Proiect: #25664035

Acordat lui:

enghamza12

Bună ziua, suntem o echipă profesionistă în Matlab. Avem o altă echipă pentru scrierea în limba română.Putem finaliza proiectul într-un timp scurt și cu rezultate mai mult decât minunate.

%selectedBids___i_sum_sub_4%%project_currencyDetails_sign_sub_5% USD în 1 zi
(82 Recenzii)
5.5