Închis

Scrie un software

As dorii un program in Acces care sa permita creerea mai multor societati. In baza fiecarei societati sa introduc un numar de date:

[url removed, login to view] firmei (sediu, cui, etc)

[url removed, login to view] de munca (de exemplu Atelier reparatii Ploiesti, str Principala nr.5), la aceeasi adresa pot functiona mai multe locuri de munca (atelier, cladiere biurouri, etc)

3. Posturile din locurile de munca (de exemplu in locul de munca Atelier reparatii Ploiesti, str Principala nr.5 avem 3 posturi de lucru - Electrician, Sef Atelier si Muncitor Necalificat)

4. Salariatii din fiecare post cu datele complete (CNP, domiciliu etc) - ( Ionescu Marian CNP... Domiciliat...Identificat cu CI..., eliberat la data de .... postul Electrician - din locul de munca Atelier reparatii Ploiesti, str Principala nr.5)

5. Fiecare salariat sa aiba niste date remainder care au repetativitate ( de exemplu pe [url removed, login to view] face analize medicale, dupa ce se bifeaza efectuarea lor sa para urmatoarea data de analize programata la un numar de zile, saptamani sau luni)

6. Fiecare loc de munca sa aiba niste date remainder care au repetativitate

Dupa completarea bazei de date sa pot lista niste fisiere tip doc care sa aiba un text prestabilit si incluse variabile din baza de date

Aptitudini: Microsoft Access

Despre client:
( 0 recenzii ) Romania

ID Proiect: #10221894

1 freelancer licitează în medie 555$ pentru acest proiect

zu02

Hi there, I’d like to be considered for your programmer position. I’m an Access/VBA developer with a strong background developing a wide range of accounting, economical, statistical and mixed type projects using Ms Acc Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 10 zile
(12 recenzii)
5.1