Find Jobs
Hire Freelancers

Dezvoltare dispozitive mobile

$250-750 USD

Închis
Data postării: peste 6 ani în urmă

$250-750 USD

Plata la predare
Aplicație pentru Android Vreau să-l proiectezi și să-l construiești Am nevoie de o aplicație prin care să țin legătura directă cu clienții iar aceștia să poată plasa comanda direct pe aplicație.
ID-ul proiectului: 16638872

Despre proiect

22 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 6 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
22 freelanceri plasează o ofertă medie de $630 USD pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Buna, Sunt dezvoltator plin de stiva, având abilități excelente în programare și, după cum doriți, o pot proiecta și dezvolta pentru dvs. Vă rugăm să împărtășiți cerințele dvs. de proiect astfel încât să putem discuta mai departe și să începem să lucrăm la aceasta. Ca pe experienta mea am in jur de 5 ani cu experienta si a lucrat inainte in Taxi Finding, Ola, Intalnire, Social Networking, Livrare Alimentara, Rezervare Travel, GPS tracking, Pick up delivery, Parcare si multe altele. Mi-am gasit sinele potrivit pentru proiectul tau si cred in relatia pe termen lung. Știu dacă sunteți mulțumit de munca pe care o veți angaja pentru viitoarele dvs. proiecte și asta vreau să lucrez în continuare. Aștept răspunsul dvs. pozitiv la propunerea mea. Julian (dezvoltator), Mulțumesc
$400 USD în 10 zile
4,5 (82 recenzii)
7,5
7,5
Avatarul utilizatorului
Salut! Lucrez in android, deci iti pot dezvolta aplicatia pentru comenzi de care ai nevoie. Contacteaza-ma te rog pentru a discuta detaliile proiectului. O zi frumoasa in continuare!
$750 USD în 5 zile
5,0 (8 recenzii)
7,0
7,0
Avatarul utilizatorului
buna Tocmai am trecut prin postarea dvs. de locuri de muncă și specificația cerințelor dumneavoastră de proiect și după experiența mea anterioară cu. Cred că am o forță, o energie și o cunoaștere perfectă pentru această slujbă. Mă bucur să spun că am dezvoltat o aplicație similară înainte Îți pot arăta demo   Sunt un freelancer serios. Am 6 ani de experiență în domeniul aplicațiilor mobile și a serviciilor de dezvoltare pe web Experiența mea ca dezvoltator include lucrul cu aplicațiile mobile prin integrarea lor cu diferite platforme folosind un sortiment de protocoale, ceea ce mă face perfect pentru munca ta. Am lucrat în trecut pentru multe proiecte de dezvoltare a aplicațiilor care necesitau detalii detaliate. Și puteți să vă uitați la portofoliul meu pentru a afla mai multe. Sper că m-ați alege pentru acest loc de muncă, uitându-mă la expertiza mea și la asigurarea mea de a obține slujba în buget și la timp. În ceea ce privește, shivani Jain
$250 USD în 10 zile
4,7 (19 recenzii)
6,1
6,1
Avatarul utilizatorului
Buna, Sunt disponibil cu normă întreagă pentru munca dvs. Am văzut postarea și am înțeles că aveți nevoie de o aplicație mobilă. Sunt un dezvoltator senior și am lucrat la peste 100 de proiecte. Înțeleg conceptul dvs., aplicația clientului și îl voi dezvolta conform nevoilor dvs. Am peste 6 ani de experiență în toate domeniile de dezvoltare a site-ului web și a aplicației Mobile (aplicația Nativ și cross platform). Sunt familiarizat cu abilitățile cheie ale dezvoltării aplicației mobile (android, ios). Mă bucur să spun că avem o vastă experiență cu diferite verticale cum ar fi afaceri, asistență medicală, MLM, CRM, Social, Real Estate, Live streaming, E-Commerce, Călătorii și rezervări, Director etc. cum ar fi integrarea -GPS, Plata, notificări Push, Locator etc. Sunt intotdeauna gata sa implementez ideea ta si voi face tot posibilul pentru tine. Permiteți chatului pentru discuții suplimentare, astfel încât să putem începe să lucrăm împreună. căutând răspuns pozitiv Mulțumiri, Amlesh.
$250 USD în 10 zile
4,7 (12 recenzii)
5,4
5,4
Avatarul utilizatorului
Salut, Exista vreun server ce expune api pentru aplicatie sau si acela va trebui facut? O zi buna, Ionut
$1.111 USD în 10 zile
5,0 (1 recenzie)
0,2
0,2
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Am citit cu atentie cererea dumneavoastra. Va pot ajuta cu mare placere. Astept cu interes mai multe detalii. O zi excelenta!
$2.000 USD în 25 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
as fi un candidat bun pentru acest job deoarece am un simt artistic deosebit stiind ca joaca un rol foarte important aceata calitate,un alt motiv ar fi rapiditatea cu care lucrez dand mereu rezultate foarte bune,alt motiv este reprezentat si de experienta mea.
$722 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
SAlut. Numele meu este Daniel Cojocaru si sunt programator. Am vazut proiectul tau si daca doresti ne putem auzi in privat sa discutam. Iti pot incarca aplicatia in store. cojocarudaniel (at) icloud (dot) com
$277 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Romania
0,0
0
Membru din apr. 6, 2018

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.