Anulat

Money management app for iOS

Salutare,

Sunt in cautare de un developer (sau mai multi) pentru o aplicatie iOS. Nu este ceva complex, structura este simpla si basic, iar o parte din flow se repeta.

Tema aplicatie este money/finance management. Design-ul este deja facut. In cadrul aplicatiei totul se face manual, nu sunt comunicatii cu alte aplicatii third-party. Eventual o baza de date cloud, dar doar atat pentru inceput. Mai sunt niste detalii legate de partea de Settings, cateva mici stilizari a aplicatie pe care utilizatorul le poate face (gen simple-view si extended-view al listei de tranzactii, etc). Poate si un mic sistem de securitate, code sau swipe undeva dupa splashscreen.

Inca o chestie de mentionat, vor fi doua variante a aplicatiei: una simpla, iar una premium/extended/vip whatever. Nu e foarte relevant acum, dar este bine de stiut pe viitor.

Va trimit acest mesaj cu propunerea de a lucra pe acest proiect. Am atasat cateva screenshot-uri, doua ale unei aplicatii mai vechi, iar una cu flow-ul aplicatiei in discutie.

V-as ruga daca puteti sa imi dati un estimat in ore, strict pe ceea ce exista in diagrama de flow, din atasament (fara cloud, fara setarile de care vorbeam sau security). Am un buget si sunt in cautare de mai multe oferte.

Multumesc frumos, astept un raspuns :-)

O zi faina,

Marius

Aptitudini: Android, Geolocație, iPad, iPhone, Mobile App Development

Vezi mai multe: security finance, nu view design, iOS security, doar, ceva, care cloud, app developer settings, zi, third party app developer, proiect, oferte, ios e, iAR, finance app, estimat, deja, dati, cloud app, ceea, baza de, app-v, app screenshot, app manual, app for ios, app developer ios

Despre angajator:
( 5 recenzii ) Timisoara, Romania

ID Proiect: #6631577

1 freelancer licitează în medie 30$ pentru acest proiect

adonissoft

Hired by the Employer

$30 USD / oră
(18 recenzii)
7.7