Închis

.NET developer JustEat - open to bidding

Buna ziua,

Va contactez din partea RINF in vederea unei posibile colaborari profesionale.

Compania din UK – JustEAT – doreste sa isi deschida un Technical Delivery Center la sediul nostru din Bucuresti. Ei au fost recomandati catre noi de catre Ciklum – unul din partenerii nostri - care urma sa deschisa acest centru in Kiev. Dar cum situatia din Ucraina s-a complicat foarte mult, s-a luat decizia ca acest centru sa fie deschis in Romania.

Proiectul presupune designul, dezvoltarea si implementarea de API-uri in domeniul e-commerce. Ca metodologie de lucru se foloseste Agile Scrum si se lucreaza cu o echipa de dezvoltatori din UK.

Echipa din Romania se formeaza acum si va fi alcatuita dintr-un Head Of APIs ce va incepe impreuna cu 2 Dezv. Senior si un Middle. Pana la sfarsitul anului echipa urmeaza sa ajunga undeva la 20 – 30 specialisti .NET.

Daca sunteti interesat, va rog sa imi lasati un numar de telefon la care sa va contactez pentru a stabili impreuna pasii urmatori.

Va multumesc,

Simona

Aptitudini: .NET

Despre client:
( 0 recenzii ) Romania

ID Proiect: #6160060

1 freelancer licitează în medie 222222$ pentru acest proiect

SMIFSolutions

Hi we are a (Web, LOGO, Business Card) design and development agency. We are working as a team of experts of (Durpal, HTML, mysql,java, jquery, PHP, .Net, Wordpress & Joomla). Please share details about the work. I am Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 10 zile
(0 recenzii)
0.0
viworld

<< VA RUGAM SA NU ATRIBUIREA SUA PROIECTUL până când vom finaliza detaliile COMPLETE >> Domnule respectat>, VI World este o companie de bază indian. Puteți vedea munca noastra la [login to view URL] sau în secțiune Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 10 zile
(0 recenzii)
0.0
moldanium

Daca ati ajuns sa recrutati pe freelancer, insamna ca sunteti in mare rahat. Sunteti o firma de cacao

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 300 zile
(0 recenzii)
0.0