Wordpress security and backup plugin

Închis Postat la Feb 20, 2014 S-au achitat serviciile după ce au fost prestate
Închis

Doresc realizarea unui plugin wordpress care o data ce este instalat scaneaza toate fisierele din public_html a contului dupa anumite "paterns" si daca gaseste ceva listeaza fisierele infectate. Acest plugin trebuie deasemenea sa poata face scanari programate (cron jobs) dar si backupuri locale sau remote a fisierelor, inainte de curatarea lor. Pluginul trebuie sa aiba o interfata foarte simpla si doar 3 taburi : setari, backup, scan.

Doresc ca acest plugin sa se conecteze la wordpres API si sa poata sa faca diferente intre fisierele wordpress pe care le ai si cele originale. Sa listeze fisierele care sunt diferite fata de original si deasemenea sa sublinieze liniile de cod care sunt diferite.

Trebuie sa aiba optiunea de restore : adica sa pot da restore la anumite fisiere si fisierele care erau diferite sa se updateze cu, continutul original.

Acest plugin trebuie sa comunice cu un server mama - de unde va lua semnaturile pentru virusi/phishing - backurile remote vor fi facute tot pe acest server mama.

Detin o lista completa cu toate functiile pe care acest plugin trebuie sa le aiba insa doresc sa aplice la acest proiect doar programatori care considera ca pot realiza acest proiect acum si ca pot in continuare sa il dezvolte. Doresc o colaborare pe termen lung si sunt dispus sa platesc si comisioane fixe lunar pentru intretinere si dezvoltare.

Programatorul care va aplica trebuie sa fie vorbitor de limba romana dar si engleza. Doresc sa aiba un program flexibil, sa pot discuta cu el saptamanal despre acest proiect ( 1 hour conference ) - doresc sa fie sociabil si sa respecte etica de lucru pe care eu o voi impune.

Pe cel pe care il voi considera potrivit pentru acest proiect, il voi suna in prealabil si vom discuta mai multe detalii atat despre pret, timp de lucru, s.a.

Va multumesc!

Nota : la acest proiect nu veti lucra singuri - doresc sa creez o echipa, fiecare programator va fi platit pe ora de lucru.

Design grafic HTML PHP Design site-uri web WordPress

ID Proiect: #5462880

Detalii despre proiect

8 propuneri Proiect la distanță Activ Mar 29, 2014

8 freelanceri plasează o ofertă medie de 13$/oră pentru proiect

bistanil98

We have more than 11 year of experience and working in new technology with MVC architect for more detail Please check Private Message.

$8 USD / oră
(18 recenzii)
5.9
smartkid77

A proposal has not yet been provided

$13 USD / oră
(0 recenzii)
0.0