Închis

migrarea site catre wordpress

Obiectiv general: Trecerea continutului actual al unui website bazat pe o solutie proprie ce foloseste PHP+MySQL, ce integreaza un forum phpBB, un album foto bazat pe [url removed, login to view] și o sectiune de download bazata pe pafileDB, intr-un nou format cu un design unic, cu elemente de identitate pentru suporterii unui club de fotbal, care sa fie bazat pe paltforma Wordpress. Proiectul include realizarea a doua logo complet diferite, ce ar putea fi schimbate intre ele si care identifica unic website-ul conform sugestiilor voastre.

Particularitati: Noua solutie bazata pe Wordpress va trebui sa preia integral structura informatiilor si baza de date existente la momentul migrarii si va trebui sa integreze in noul design al site-ului atat forumul bazat pe phpBB cat si albumul foto bazat pe 4images.de. Sectiunea de download va trebui sa fie bazata pe o extensie stabila a Wordpress care sa permita preluarea integrala a continutului actual din pafiledb.

Tema va trebui sa permita folosirea unui carusel de stiri/imagini.

In header/ deasupra/ sau in alta zona, direct vizibila la deschidere, trebuie sa fie o caseta de inregistrare/autentificare pe forum/albumul foto. Forumul este cheia intregului site si de aceea aceasta caseta trebuie sa se regaseasca pe index si pe orice pagina interioara. Un plus pentru castigator va fi un bridge intre phpbb, 4images si wordpress, astfel ca un utilizator autentificat pe phpbb are acces ca utilizator inregistrat la facilitatile 4images si wordpress, cu . mentinerea rolurilor de administrare sau nu.

Tot in header trebuie sa poata fi inserate bannere orizontale la dimensiunile standard IASB 728x90 sau 468x60 indiferent de format (flash,gif,jpg).

Banda laterala dreapta/stanga ar trebui sa contina casetele in ordinea: forum (cel mai important) si apoi clasament si restul (a se vedea sugestia atasata).

La clasament ar trebui prezentata doar zona de clasament in care se afla echipa (cum e acum), si nu tot clasamentul, cu link pentru detalii/tot clasamentul.

Studiati cu atentie structura site-ului, trebuie sa se regaseasca integral in categorii/pagini la wordpress si importate de castigator. Pentru migrarea automata, solicitam testarea prealabila a integralitatii datelor.

Tema Wordpress trebuie sa garanteze lipsa oricarei vulnerabilitati timp de 3 update-uri majore ale wordpress (update tema gratuit), daca o tema trebuie cumparata pretul acesteia se incude in pretul proiectului.

Un model de design, dar nu obligatoriu este atasat.

Bugetul poate fi marit cu maxim 15%, cu o justificare corespunzatoare

Pentru a va forma o impresie a continutului si structurii: [url removed, login to view]

Termenul de realizare este de 60 de zile,pentru termene mai mici nu se acorda premii.

Preferam sa lucram cu persoane care vorbesc limba romana, pentru evitarea unor eventuale neintelegeri.

Ne rezervam dreptul de a nu selecta nici o oferta daca noi consideram ca nu se potriveste cerintelor noastre.

Orice sugestii formulate in propunerile voastre sunt binevenite.

Aptitudini: HTML, MySQL, PHP, Design site-uri web

Vezi mai multe: wordpress o, wordpress download romana, website gratuit, website design ro, website design gratuit, un site gratuit de design, tema logo design, site uri in wordpress design, site design gratuit, site de design logo, sa website design, ro.fi, ro-fi, realizare site wordpress, realizare site uri, pe design plus, pe design, oferta website, logo uri, logo site uri

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Romania

ID Proiect: #4703753

5 freelanceri licitează în medie 1360€ pentru acest proiect

jsinfoway

Hi, Have Gone through your details. We have left a PMB for you plz have a look over there. Thnx Jay Jswebtech Team

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 30 zile
(155 recenzii)
7.0
seekdeveloper

Hi, I have read your requirements and I am very confident to do this project from start till end. I can guarantee complete satisfaction if you select me to execute this project. Please check your private message board. Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 25 zile
(39 recenzii)
6.4
babusharif

Pregătit pentru a începe imediat. Să discuta și împărtăși ideea noastră, pentru mai binele

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 20 zile
(4 recenzii)
3.3
mfxdesign

Va salut! Sunt interesat de proiect, migrarea articolelor va fi facuta doar dupa ce definitivam partea de design si functionalitate. Pentru mai multe detalii va invit sa avem o discutie in PMB. Va doresc o seara frumoa Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 3 zile
(3 recenzii)
2.8
vsebastienn

[login to view URL]

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 30 zile
(0 recenzii)
0.0