Anulat

baza de date

Doresc o interfata simpla in care sa pot introduce 20 de numere de la 1 la 80. Va exista si un buton de detele a campurilor de numere.

Cand se introduc numerele in camp, programul le va aranja sub forma de tabel si va pune fiecare numar la coloana corespunzatoare ( exemplu: daca se vor introduce numerele 1,4,27, programul va pune 1 la coloana lui 1, 4 la coloana lui 4 si 27 la coloana lui 27). Pe ultimul rand va aparea de cate ori a fost introdus fiecare numar.

Baza de date se va tine pe zile . Va fi un buton cu calendar, cu ajutorul caruia se va alege data si luna si anul. Implicit cand se porneste programul va fi pus pe ziua curenta.

Seriile de numere se vor putea introduce cu virgula intre ele sau cu spatiu. Baza de date se va salva automat.

Functii:

* Search - va un camp de search in care se va introduce o serie de numere si programul va lasa pe baza de date doar randurile care contin acele numere, despartite pe zile. De asemenea in josul paginii sub fiecare numar va aparea de cat ori exista in baza de date. Va fi si un buton de Clear care va sterge searchul

* Filter 1 - se va introduce un numar ( de la 1 la 20). Daca s-a introdus numarul 3, programul va trebui sa gaseasca toate combinatiile de 3 numere care exista in baza de date (se verifica daca exista 1,2,3 apoi 1,2,4 apoi 1,2,5 samd pana se parcurg toate combinatiile), si sa le aseze in ordine descrescatoare ( de la cel care e introdus cel mai mult la cel care e introdus cel mai putin ) intr-o fereastra noua. De asemenea langa , in paranteza numarul de cate ori exista.

Alt exemplu: daca s-a introdus numarul 10 , va afisa combinatii de 10 numere de la cele mai multe la cele mai putine ( exemplu : 3,7,18,....76,80 (39 de ori) , n1....n10 ( de 28 de ori).

Deci dupa ce se apasa filter pe ecran va aparea o fereastra cu toate combinatiile. Daca se da click pe una din ele , vor aparea in baza de date doar campurile care contin combinatia respectiva, despartite pe zile.

Ziua X

N n n n n nn

Nnn nn nnn

Ziua Y

N nnn n nn

Ziua Z

Nn n nn nnn

N n n nnn

N n nnn n

Aptitudini: PHP, Arhitectură software

Vezi mai multe: doar, filter search result date codecharge, export pst filter date, export mails outlook filter date vba, date filter joomla, javascript popup calendar clear date, outlook pst export filter date, date mark remover filter photoshop, joomla search filter date, joomla date filter, wordpress custom fields date filter

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Romania

ID Proiect: #8328850

1 freelancer licitează în medie 23€ pentru acest proiect

B2kBlackGames

Salut . Sunt Radu si cred ca te pot ajuta cu ceea ce doresti tu sa faci . Contact Skype : b2kbalckgames sau imi poti lasa un mesaj aici

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 2 zile
(0 recenzii)
0.0