Închis

Creare pagina in Wordpress cu acces restrictionat la continutul afisat pe baza unui script PHP

Job Description:

Buna ziua,

Pe scurt, am instalat pe un laptop versiunea de Linux Server 20.0.04, dupa care o instanta de Wordpress cu ajutorul caruia doresc sa creez un mic website alcatuit din cateva pagini.

Una dintre pagini va fi cu acces restrictionat pentru cativa prieteni. In aceasta pagina doresc sa afisez continutul unui director sau al mai multor directoare de pe server, in format TREE. Aceste directoare ( Foldere ), vor contine fisiere de genul audio, video, text, poze, etc.

Pentru o exemplificare mai exacta a ceea ce doresc sa realizez in aceasta pagina am pus un link mai jos.

[login to view URL]

[login to view URL]

Am mai gasit o alta posibilitate care ar fi aproape perfecta, dar care nu include posibilitatea desfasurarii subdirectoarelor in format TREE.

Practic este un script in PHP care trebuie modificat si inserat intr-o pagina din Wordpress, care ar trebui sa afiseze continutul directorului in vederea descarcarii fisierelor.

Este vorba de raspunsul cu numarul 5.

[login to view URL]

Multumesc anticipat!

Aptitudini: PHP, WordPress, HTML, Design site-uri web, Linux

Despre client:
( 0 recenzii ) Bucharest, Romania

ID Proiect: #32824847

5 freelanceri licitează în medie 47$ pentru acest proiect

gauravgargcs

Hi, I hope you are doing great..! I am highly interested in your job & would love to discuss your job details so we can understand everything better to deliver you the desired work. Please come over chat for further Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 7 zile
(182 recenzii)
7.6
usamaakhann

Creare pagina in Wordpress cu acces restrictionat la continutul afisat pe baza unui script PHP Good day, I have worked on similar projects to what you are looking for, and I am confident I can exceed your expectations Mai multe

%bids___i_sum_sub_32%%project_currencyDetails_sign_sub_33% USD în 1 zi
(15 recenzii)
3.4