Find Jobs
Hire Freelancers

Export din csv/xls in MySQL sau Oracle si apoi in XML

$2-8 USD / hour

Închis
Data postării: peste 2 ani în urmă

$2-8 USD / hour

Am nevoie de un programator pentru un proiect gen: Avem un fisier xls/xlsx/csv se preiau datele in baza de date, se afiseaza in tabel apoi se export in XML pentru SAGA, SmartBill. Proiectul e pe termen mediu/lung. Proiectul poate fi realizat PHP/MySQL sau JAVA/Oracle la alegerea proigramatorului. Va fi o interfata web cu formular de inregistrare/login, recuperare parola. Dupa intrare in dashboard vor fi afisate modulele prezente in platforma. Clientul va selecta modulul/modulele dorite care vor avea statusul pending, pana la achitarea lor si activarea de catre admin. Dupa activare modulul/ele vor aparea active si vor putea intra in ele. Aici clientul poate crea firma/e si sa urce fisierele xls/csv dupa caz. Dupa upload datele din fisier vor fi vizibile intr-un tabel. Datele sunt facturi avand campuri (data, awb, client nume, prenume, adresa, denumire produs, pret, transport, discount). Sa fie in fiecare rand in tabel si iconita PDF pentru afisarea facturii corespunzatoare acelui rand. Dupa incarcarea si afisarea datelor sa existe un buton export XML formatul pentru SAGA, sau dupa caz export in SmartBill. Proiectul va contine module gen: Amazon, Shopify, Emag.... si multe altele. De aceea am scris ca este un proiect pe termen mediu/lung deoarece am nevoie de intretinerea/mentenanta lui. Cam asta e in mare, detalii in privat.
ID-ul proiectului: 30845492

Despre proiect

5 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 3 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
5 freelanceri plasează o ofertă medie de $7 USD/oră pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Hello. I have read your project detail very carefully. Export XML, SAGA, SmartBill, Excel using php is piece of cake for me. Fot exporting these , I just have to convert HTML code of table to these file type. I have developed many project same like yours so far. Your requirement use popular in CMS project. So I am confident in your project. Pleas send me chat and let's discuss more. Thank you.
$5 USD în 40 zile
4,9 (11 recenzii)
3,6
3,6
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Pot sa va realizez eu proiectul. Voi folosi o masina virtuala pe care voi instala Linux, Apache2 si voi volosi PHP/MYSQL sau doriti sa creati un site? Pentru cerintele dvs. : 1. "Va fi o interfata web cu formular de inregistrare/login, recuperare parola." - doriti ca inregistrarea sa fie facuta pe baza de e-mail? 2. "Dupa intrare in dashboard vor fi afisate modulele prezente in platforma. " - se poate implementa 3. "Clientul va selecta modulul/modulele dorite care vor avea statusul pending, pana la achitarea lor si activarea de catre admin. Dupa activare modulul/ele vor aparea active si vor putea intra in ele" - se poate implementa. Deci doriti doua tipuri de useri? Daca da, useul "admin" o sa aiba toate facilitatile + activarea modulelor ? 4. "Aici clientul poate crea firma/e si sa urce fisierele xls/csv dupa caz. Dupa upload datele din fisier vor fi vizibile intr-un tabel. Datele sunt facturi avand campuri (data, awb, client nume, prenume, adresa, denumire produs, pret, transport, discount). Sa fie in fiecare rand in tabel si iconita PDF pentru afisarea facturii corespunzatoare acelui rand." - se poateuploadul din xls/csv(la alegerea utilizatorului), dupa se poat salva in baza de date si sa se afiseze tabelul respectiv 5."Dupa incarcarea si afisarea datelor sa existe un buton export XML formatul pentru SAGA, sau dupa caz export in SmartBill." -se poate face exportul datelor, pentru conversie trebuie adaugate doar niste taguri. O zi buna!
$5 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Am experienta in mutarea de fisiere duntr-un tip in altul si cu ajutorul fetelor de la contabilitate il pot testa la orice ora dupa finalizare.
$5 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut Ma numesc Mihai, sunt din Republica Moldova, Chisinau. Ma ocup de programare web de 10 ani si va pot ajuta cu elaborarea acestui proiect. Putem discuta mai detaliat.
$10 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Cornesti, Romania
0,0
0
Membru din sept. 11, 2020

Verificarea clientului

Alte proiecte ale acestui client

export din excel in php
$30-250 USD
Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.