Închis

Export din csv/xls in MySQL sau Oracle si apoi in XML

Job Description:

Am nevoie de un programator pentru un proiect gen:

Avem un fisier xls/xlsx/csv se preiau datele in baza de date, se afiseaza in tabel apoi se export in XML pentru SAGA, SmartBill. Proiectul e pe termen mediu/lung. Proiectul poate fi realizat PHP/MySQL sau JAVA/Oracle la alegerea proigramatorului.

Va fi o interfata web cu formular de inregistrare/login, recuperare parola. Dupa intrare in dashboard vor fi afisate modulele prezente in platforma. Clientul va selecta modulul/modulele dorite care vor avea statusul pending, pana la achitarea lor si activarea de catre admin. Dupa activare modulul/ele vor aparea active si vor putea intra in ele.

Aici clientul poate crea firma/e si sa urce fisierele xls/csv dupa caz. Dupa upload datele din fisier vor fi vizibile intr-un tabel. Datele sunt facturi avand campuri (data, awb, client nume, prenume, adresa, denumire produs, pret, transport, discount). Sa fie in fiecare rand in tabel si iconita PDF pentru afisarea facturii corespunzatoare acelui rand.

Dupa incarcarea si afisarea datelor sa existe un buton export XML formatul pentru SAGA, sau dupa caz export in SmartBill.

Proiectul va contine module gen: Amazon, Shopify, Emag.... si multe altele. De aceea am scris ca este un proiect pe termen mediu/lung deoarece am nevoie de intretinerea/mentenanta lui.

Cam asta e in mare, detalii in privat.

Aptitudini: PHP, XML, MySQL, Excel, HTML5

Despre client:
( 0 recenzii ) Cornesti, Romania

ID Proiect: #30845492

5 freelanceri licitează în medie 7$/oră pentru acest proiect

SergeiPilnikov

Hello. I have read your project detail very carefully. Export XML, SAGA, SmartBill, Excel using php is piece of cake for me. Fot exporting these , I just have to convert HTML code of table to these file type. I have de Mai multe

$5 USD / oră
(11 recenzii)
3.6
benqwit

Buna ziua, Pot sa va realizez eu proiectul. Voi folosi o masina virtuala pe care voi instala Linux, Apache2 si voi volosi PHP/MYSQL sau doriti sa creati un site? Pentru cerintele dvs. : 1. "Va fi o interfata web cu Mai multe

$5 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
vulturard

Am experienta in mutarea de fisiere duntr-un tip in altul si cu ajutorul fetelor de la contabilitate il pot testa la orice ora dupa finalizare.

$5 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
mrxdev

Salut Ma numesc Mihai, sunt din Republica Moldova, Chisinau. Ma ocup de programare web de 10 ani si va pot ajuta cu elaborarea acestui proiect. Putem discuta mai detaliat.

$10 USD / oră
(0 recenzii)
0.0