Închis

LeagueAssault- platforma dedicata concursurilor esport.

Este un proiect complex, avem nevoie de un programator capabil sa dezvolte aplicatii web pentru acesta, aceasta este o descriere in mare a proiectului:

League Assault este o platforma dedicata concursurilor esports, ideea platformei este sa asigure oricarui participant o sansa mare de castig.

Platforma va avea la baza 3 modalitati de joc :

- Turneu

- Liga

- Quick battle

Turneele vor fi standard, bracket, limita de participanti, premiul locu 1 2 si 3.

“Liga” consta in repartizarea in ligi si divizii a playerilor ce se inscriu in joc (jocul ales), o liga va avea 18 de locuri de ocupat, dupa terminarea unui sezon(1 sezon = x timp) ocupantii primelor 3 pozitii trec in liga urmatoare iar ocupantii ultimelor 3 locuri trec in liga anterioara, sistemul fiind identic cu cel de la fotbal restul participantilor la liga raman pe loc, ocupantii primelor 3 locuri la sfarsitul fiecarui sezon vor primi un premiu in functie de liga in care se afla.

Quick battle este un mod prin care jucatorii isi vor cauta un adversar , castigul si setarile de joc vor fi prestabilite, sistemul va rula pe principiul totul sau nimic.

Pentru a juca intr-un turneu/liga/ Quick battle jucatorii vor fi nevoiti sa introduca o suma de bani in contul propriu sau al echipei, banii transferati vor fi automat transformati in LC-uri(Monezi de joc), care vor fi utilizati pentru inscriere in oricare din modurile de joc existente. Exista , de asemenea , si turnee free , in care, oricine se poate inscrie si castiga diferite premii in bani .

Premiile vor fi in monezi de joc, monezi care cumulate vor putea fi transformate in bani(dupa o anumita limita)

Echipa LA va dezvolta un sistem de experienta , pentru a da sanse egale tuturor jucatorilor.

Mentionez ca aceasta nu este o descriere facuta special pentru a cauta un programator, descrie in mare ideile pe care urmeaza sa le punem in aplicare.

In descriere nu sunt mentionate aplicatiile de care avem nevoie cum ar fi un CMS, un sistem login/register, panou de utilizator complex, posibilitatea de a intemeia o echipa.

Puncte de reper : [url removed, login to view] , platforma noastra va semana cu aceasta numai ca va avea functii in plus si cateva in minus.

Nu dispunem de un buget foarte mare pentru realizarea proiectului, dorim sa gasim un programator interesat pe care sa-l platim lunar(doar ca o asigurare) iar apoi dupa finalizarea proiectului sa-l includem ca si asociat.

Aptitudini: MySQL, PHP, Arhitectură software

Vezi mai multe: web programator, semana com, free la ce, doar, esport bookmaker, esport league website, esport image fron excel, blog esport, esport 3ds textures, esport league system, league script esport php, esport gaming league, esport script php league, esport gaming league tournament software

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Bucuresti, Romania

ID Proiect: #10630877

4 freelanceri licitează în medie 1375€ pentru acest proiect

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 20 zile
(42 recenzii)
5.9
solafort

Hi. I am a skillful and talented Web developer. I have proficient HTML/Javascript/HTML5/CSS/Bootstrap/jQuery/AngularJS skills too. If you want to check my skills and experience, I am willing to do any kind of sm Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 20 zile
(14 recenzii)
5.5
Mexxy

Buna ziua! Am citit cu atentie cererea dumneavoastra! Va pot ajuta cu mare placere! Astept cu interes mai multe detalii! O zi excelenta!

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 30 zile
(8 recenzii)
4.3
LegacyTechnology

Buna ziua , Avem de experți și echipa de experiență sunt aici pentru dezvoltare mobile App și dezvoltare Web & Design ( aplicatii Android , aplicatii iPhone , Windows Phone , PHP , CodeIgniter , Wordpress , Joomla , Op Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 20 zile
(0 recenzii)
0.0
aniotek

Va salut, Suntem o firma din Bucuresti specializata in dezvoltarea de solutii software customizate adaptate nevoilor exacte ale clientilor nostri. Pe langa portofoliul de proiecte, experienta si gradul crescut de fl Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 30 zile
(0 recenzii)
0.0