Închis

Modificari module platforma opencart 3.0.3.2

Job Description:

Am instalat modulul FAN Courier, iar acum as vrea cateva modificari la acesta:

- sa fie modificat textul "Cont Colector" cu "FAN Courier - livrare rapida" in pagina de checkout si in emailul catre client cu confirmarea comenzii

- daca un client introduce judetul sau orasul gresit, in tabul "metoda de livrare" din pagina checkout sa apara un alt mesaj decat cel standard "Comanda nu a fost procesata de catre FAN Courier. Va rugam sa corectati datele de livrare conform mesajului de mai jos: Va rugam sa completati localitatea si adresa de livrare. Va rugam apasati AICI pentru a descarca lista completa de judete si localitati din reteaua FAN Courier.". Fereastra aceasta induce clientul in eroare si nu are buton de close. Multi clienti nu stiu sa dea F5 sa dispara aceasta fereastra, sau nu inteleg ca trebuie modificata adresa. In varianta initiala pe care o aveam la acest modul (pe care mi-l modificare prietenul meu care nu mai are timp sa se ocupe de acest site) pusesem un text sugestiv si adaugasem un buton de inchidere a acestei ferestre. Sau sa introducem un fel de lista derulanta cu judetele si apoi localitatile din judet atunci cand clientul isi seteaza adresa ca sa nu mai poata gresi.

Mai doresc instalarea unui modul pentru creare automat documente de transport pentru Posta Romana, modificarea designului la emailul de confirmare comanda .

Am mai multe solicitari de acest gen, caut pe cineva cu care sa pot colabora pe termen lung.

Aptitudini: PHP, Open Cart, HTML, eCommerce, Design site-uri web

Despre client:
( 0 recenzii ) Bucharest, Romania

ID Proiect: #28847360

3 freelanceri licitează în medie 28$ pentru acest proiect

racasanucrinel

Buna ziua, Va pot ajuta cu acest proiect. Am mai lucrat cu opencart chiar si cu posta romana. Astept mai multe detalii in privat. O zi buna!

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 7 zile
(2 recenzii)
3.1