Închis

Modul curierat pentru WooCommerce

Avem nevoie de un dezvoltator WooCommerce in vederea construirii unui modul de curierat rapid similar DHL, Urgent Cargus, SameDay etc.

Experienta in dezvoltarea de module WooCommerce este absolut obligatorie si solicitam portofoliu.

Ce e de facut?

Avem o firma de curierat rapid si un API dezvoltat (fara documentatie momentan se lucreaza pas cu pas impreuna cu echipa de programatori de la noi);

Modulul de curierat rapid o sa ajute clientii unui magazin online sa obtina cotatie de pret instant de la noi pasii sunt urmatorii:

1 - se paseaza catre API-ul nostru informatiile despre produs (locatie furnizor, adresa destinatar, dimensiuni colete, cantitate)

2 - noi o sa returnam o valoare reprezentand costul de livrare

3 - in cazul in care clientul plaseaza comanda si plata este procesata administratorul magazinului trebuie sa apese pe un buton prin care cheama curierul dupa care se plaseaza comanda efectiva pentru generarea AWB-ului; vrem o optiune in modul prin care comanda sa poata fi plasata si automat in cazul in care plata a fost receptionata (de exemplu la plata cu cardul unde informatia este actualizata instant).

4 - daca metoda de plata este ramburs, trebuie marcat acest lucru in comanda care vine catre noi

5 - actualizarea statusului AWB-ului prin interogare cron job (o data la 5/15 minute pana cand statusul este LIVRAT)

Trebuie sa existe in modul o zona de definire a credentialelor si de afisare a balantei contului (magazinul online are un cont cu noi, si are o balanta pentru plata la termen, plata on spot samd, aceste informatii le pasam noi legate de cont, nu este necesar sa-si alimenteze contul din modul).

Daca sunt neclaritati va rog sa ma contactati.

Aptitudini: PHP, WordPress, WooCommerce

Vezi mai multe: vtiger projekt modul install, cart video modul, script pentru rating site, cms med crm modul, googlemap joomla modul, java pentru messenger, modul creator magento, j2me access bluetooth modul, php report modul, flash banners html pentru srv, program pentru webcam, affiliate modul zencart, joomla auktion modul, chat modul aspx, script pentru radio, modul joomla, google adwords modul, Plugin (modul) Wordpress pentru ImoAdmin (imobiliare.ro)

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Bucharest, Romania

ID Proiect: #27464702

6 freelanceri licitează în medie 829€ pentru acest proiect

(89 recenzii)
9.3
seekdeveloper

Hello, I have read your post and understood your requirement. Looking for the freelancer to work on your next project? Or just need some issues/bugs/fixes ASAP? I have 11+ years of software experience in fortune 500 Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 10 zile
(115 recenzii)
8.8
(504 recenzii)
8.5
MobiStudioz

Hello there, I am a Web Developer and i understand you are looking for woo commerce courier delivery website design and development ►► Our expertise ◄◄ PHP, Cake PHP, laraval,HTML, HTML5, MySQL, WordPress, Joomla, J Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 25 zile
(17 recenzii)
7.1
(43 recenzii)
6.2
amjad2

Hello Sir, I am a Full Stack Developer with relevant skills and experience in web development essentials, that I have acquired over a span of 5 years working for various clients. I deem myself a perfect fit for th Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 7 zile
(14 recenzii)
4.5