Find Jobs
Hire Freelancers

Program evidenta clienti

$15-25 USD / hour

Închis
Data postării: circa 1 an în urmă

$15-25 USD / hour

Avem nevoie de un mic program care sa gestioneze clientii si colaboratorii cu urmatoarele module si functiuni : 1. Introducere proiect : nume, beneficiar, program, masura, valoare in LEI cu si fara TVA, , status ( activ, finalizat, blocat, anulat) , responsabili de proiect sa se poata trece mai multe personae ( minim 2 ) . Termene esentiale ale proiectului – daca s-ar putea corela cu un calendar astfel incat sa dea ceva notificari inainte de expirarea termenelor ( minim 3 termene / proiect). Activitati planificate cu posibilitatea de a putea adauga si sterge activitati, de a seta un termen limita si un responsabil ( o mica agenda). Totusi, partea cu termenele nu este esentiala . 2. Introducere contract : Beneficiar, Nr., Data , Tipul de client ( public/ privat), tip contract ( active sau finalizat), Valoarea, data la care se preconizeaza incasarea ( pot fi mai multe transe de plata ) - Contractul se finalizeaza ori cand punem noi o bifa undeva, ori automat cand s-a platit integral - Trebuie sa existe posibilitatea sa se introduca, cat s-a platit din contract si sa se poate genera o situatie cu : incasat, rest de plata, si un cashflow pe luni cu data la care s-a incasat si cand se estimeaza incasaea diferentei . - Preferabil sa putem atasa contactul, actele aditionale, etc. - Aici poate avea acces oricine insa stergerea unui conract sau a unui termen de plata trebuie sa se poata face doar de admin. In rest, introducerea datelor se poate face de oricine. - Programul trebuie sa poata genera un buget din care sa rezulte : valoare contracte, din care, incasat, rest de incasat si esalonarea pe luni a restului de incasat. 3. Modul gestionare contracte colaboratori . Fiecare colaborator este platit procentual din incasarea pe care o are firma din contractual de la punctul 2. Astfel, colaboratorul trebuie sa aiba user si password ca sa nu poata vedea decat contractele proprii. In acest modul colaboratorul ar trebui sa aiba acces la urmatoarele : introducerea contractului propriu ( nr. si data) , procentul – care se va aplica la valoarea contractului nostru de la punctul 2 sau o valoare exacta, programul va calcula automat cat ii revin lui. Odata stabilit procentul sau valoarea din contractual nostru, automat cand noi inregistram o incasare ( punctul2) ar trebui sa ii apara si colaboratorului cat are de incasat . De asemenea trebui sa se poata inregistra cat a incasat colaboratorul pe contract si cat mai are de incasat diferenta.
ID-ul proiectului: 35907669

Despre proiect

13 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 1 an în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
13 freelanceri plasează o ofertă medie de $21 USD/oră pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Salut! Ce coincidenta sa gasesc aici pe cineva din acelasi oras care are nevoie de un soft. Intamplarea face ca am mai facut unele softuri de gestiune atat a persoanelor cat si a materialelor. Las mai jos o lista restransa cu skill-urile pe care le-am dobandit in ultimii 10 ani. Backend technologies: - JS (9 years and growing) - PHP (6 years and growing) - Typescript (4 years and growing) - Python ( personal projects ) - Java ( personal projects ) - .Net ( personal projects ) - C# ( personal projects ) - C/C++ ( personal projects using arduino, CHN, etc ) Backend frameworks: - ExpressJS - Laravel - Lumen - Symfony - Wordpress - Drupal Frontend technologies: - Angular - React - Bootstrap - CSS - HTML Mobile technologies: - Cordova as main development - Ionic framework Database technologies: - MySQL - ElasticSearch - Cassandra and Scylla as big data - Redis as fast cache - SQL - CQL - KQL Unit testing: - PHPUnit and Visual PHPUnit - Mocha for TS Integration testing: - Postman - direct requests and iteration data testing Automation: - Jenkins - Newman - Selenium - Playwright Monitoring: - Grafana - Prometheus Documentation: - Swagger - OpenApi - Confluence Code versioning: - Git - Github - Gitlab - Bitbucket DevOps: - Docker - Docker swarm - Kubernetes - Ci/CD in Gitlab Other skills that worth mentioning: - RESTApi - Sockets - Microservice architecture - Coffee enjoyer - Party person
$25 USD în 40 zile
5,0 (27 recenzii)
4,6
4,6
Avatarul utilizatorului
Salut, Pot face acest ERP conform cerintelor tale Te-as ruga sa anulezi acest proiect si sa utilizezi forma de colaborare pe proiect in loc de tarif orar Eu voi lucra pe etape si fiecare etapa va fi rezolvata si achitata de catre tine ca acceptanta Un astfel de mod de lucru este m-ai flexibil si mai de incredere cred eu. Am experienta in dezvoltarea si implementarea solutiilor ERP asa incat o sa fie mult mai simplu sa colaboram. O sa fie vorba de-o colaborare bazata pe date concrete ce va dura cca 2-3 luni asa ca pretul este 3360EUR O zi excelenta!
$20 USD în 168 zile
5,0 (5 recenzii)
4,6
4,6
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Am o experiență vastă în programarea de CRM pentru diferite companii am putea discuta detaliile proiectului în privat !
$20 USD în 40 zile
5,0 (17 recenzii)
4,6
4,6
Avatarul utilizatorului
Salut, Ma numesc Andrei si sunt WebDeveloper cu experienta peste 5 ani. Am experienta in realizarea de ERP-uri. Scrie-mi in privat si discutam mai multe detalii despre proiect, cu siguranta gasim o solutie buna de ambele parti. O zi buna, Andrei Ursu
$20 USD în 40 zile
5,0 (3 recenzii)
3,9
3,9
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Sunt interesat să te ajut. Propun o soluție web personalizată, accesibilă de pe orice dispozitiv și cu datele stocate pe server. Proiectul-ul va include un sistem de autentificare cu diferite roluri pentru clienți, colaboratori și contracte, cu opțiuni de adăugare, editare și ștergere. * Sistem de gestionare a proiectelor: * Introducerea detaliilor despre proiect (nume, descriere, program, valoare etc.) * Setarea termenelor și notificările înainte de expirare * Sistem de gestionare a contractelor: * Introducerea informațiilor despre contract (beneficiar, valoare, data preconizată de plată etc.) * Atașarea documentelor (contract, acte adiționale) * Sistem de gestionare a contractelor cu colaboratorii: * Introducerea contractelor proprii ale fiecărui colaborator Am 6 ani de experiență în dezvoltarea de software web, incluzând CRM-uri, sisteme de facturare și contracte, import de plăți și contracte, aplicații de evaluare pentru Academia de Poliție, și sisteme de licitație pentru mașini. Sunt sigur că o colaborare între noi va fi un win-win pentru ambele părți. Ca și mod de lucru vom începe cu un apel pentru a stabili exact specificațiile platformei, urmat de partea legală (buget, contract, deviz pentru update-uri ulterioare). În etapa de dezvoltare, vom comunica prin intermediul unui sistem de mesaje (whatsapp sau freelancer) pentru a comunica eficient. Pot oferi factură fiscală. Nr. de telefon: 0740794880 O zi bună!
$30 USD în 40 zile
5,0 (2 recenzii)
2,7
2,7
Avatarul utilizatorului
Buna ziua. Sunt developer cu experienta si va pot ajuta sa dezvoltati aplicatia necesara. Daca nu a-ti gasit inca pe cineva care sa va dezvolte aplicatia va rog sa-mi lasati un mesaj si putem discuta mai in detaliu sa vedem cat timp va dura dezvoltarea, pretul pe care il putem seta sa fie bine pentru ambele parti. Daca doriti chiar si numai consultanta pentru acest proiect din partea mea putem discuta fara probleme. O zi placuta sa aveti.
$40 USD în 20 zile
4,8 (2 recenzii)
1,1
1,1
Avatarul utilizatorului
Salutare! Te pot ajuta cu proiectul. Astept un mesaj in privat pentru detalii daca esti interesat de o colaborare.
$20 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, acest proiect se potriveste cu abilitatile mele. Am lucrat cu diverse erp-uri si baze de date si am dezvoltat astfel de programe, unele in php simplu, altele in Laravel. Ce fel de solutie considerati ca vi s-ar potrivi ? Cu sau fara framework ?
$20 USD în 30 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut, Acest mic program, cum il numest tu, e relativ ce inseamna mic. Fata de ce ?! :) E prea mic ptr a face de catre o echipa de 10 persoane, asa este. Dar e prea mare ptr a face ptr "bani de tigara", doar review, fiindca include prea multe functionalitati. Din descriere se vede ca nu esti hotarit complet ce functionalitati vrei. In acest caz e mai bine cu tariful orar. (Intrucut ai pus intervalul de 15-25 nu prea putem sa punem mai mic) Cand esti hotarit si stii sa controlezi si sa verifici etapele se poate sparge pe etape si sa sa platesti etapele, astfel ai un control oarecare asupra evolutiei si a bugetului. In varianta asta de tarif orar e bun ptr programatori, e mai linistit oarecum, dar poate sa sara cheltuiala dstul de mult fata de asteptari. Acuma ca promite cinevacu un termen de livrare fix la pret fix ar putea sa fie tentant ptr naivi. :) In project management asta se numeste de tip "waterfall" si s-a dovedid dealungul anilor ca 99% ca esuaza! Daca ai uitat ceva cin specificatie: papa .. nu se pune, dar esti bun de plata. :) De acea s-a inventan scrum si cu demo-uri in 2-3 saptamini ( depinde) in care sunt prezentate ceva livrabil, clickabil. Si pe baza aia se si plateste etapa. Iarasi e o problema cand te razgandesti in legatura cu specificatiile, functionalitatiile. Dar nu pierzi 2-3 sau 6 luni valoare de munca, si 2-3 saptamani. Tariful orar iti permite sa te razgandesti cit de mult vrei, si programatorului sa fie neproductiv pina la nesimtire :)
$15 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Sunt developer de peste 8 ani si va pot ajuta la proiectul dumneavoastra, astept mesaj sa discutam mai multe detalii Cu respect, Cristian
$15 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Arad, Romania
0,0
0
Metoda de plată a fost confirmată
Membru din iun. 17, 2020

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.