Finalizat

Scrie un software

Am nevoie de o corectare sau completare a unui fisier PHP care sa trimita emailuri si pe yahoo. Este vorba de platforma dokeos, o platforma de cursuri online pe care o am instalata la adresa [url removed, login to view] insa atunci cand un nou user doreste sa isi faca un cont, sa se inregistreze, daca are email pe yahoo, nu primeste mailul. Pe alte servicii de email functioneaza, dar serverul yahoo cere ceva in plus, iar eu, ca administrator primesc un mesaj de eroare pe email de genul: (gasiti in documentul atasat eroare server)

Banuiesc ca este nevoie de ceva headere incluse....

Am atasat fisierul care preia datele de inregistrare pentru a va ajuta in identificarea problemei.

Multumesc

Aptitudini: PHP, Arhitectură software

Vezi mai multe: z plus software, xilog plus software, seo expert plus software, aspen plus software price, clone plus software, electronics plus software, genie plus fxdve software, experience software plus, medical practice management software appointment plus, control plus software, software jobgen plus, shirt designing software, network analyzer software, seller pro software vista compatible, flight reservation software project, sample good software instructions, customer software needed, software development selling clothes, digital signage software company website template, software needed

Despre angajator:
( 1 părere ) Constanta, Romania

ID Proiect: #11734006

Acordat lui:

faxtorialtech

Salut, Pot repara sectiunea respectiva de cod astazi( sau maine, daca e cazul ). Am mai rezolvat probleme de genul de multe ori.

%selectedBids___i_sum_sub_7%%project_currencyDetails_sign_sub_8% EUR în 0 zile
(7 Recenzii)
3.4

2 freelanceri licitează în medie 19€ pentru acest proiect

Mexxy

Buna ziua, am citit cu atentie cererea dumneavoastra, Va pot ajuta cu mare placere. Astept cu interes mai multe detalii. O zi excelenta!

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 10 zile
(14 recenzii)
4.8