Anulat

Scrie un software

Vreau să introduc pe un site, (dar care sa lucreze si offline - intranet), un "interpret", un vizualizator de fișiere MusicXML (*.mxl), *. mid, *. midi , *.sib și *. kar, fișiere create cu aplicații dedicate, gen Finale sau Sibelius, sau diverse alte aplicații, pentru a exemplifica diferite concepte de teoria muzicii, pentru a marca (selecta) și reda fagmente (selecția) sau pentru a efectua o audiție muzicală în lecțiile muzicale, interactive.

- De asemenea, un pian virtual pentru a ajuta pe elevii vârstă mică să scrie și să poată învăța note muzicale. Am atașat în arhiva „aplication”cu cateva exemple de aplicatii care ar putea rula pe site-ul respectiv, desigur, eu sunt interesat și de fișierele sursă pentru a le putea adapta la nevoile mele . In arhiva „Fisiere atasate” sunt scurte descrieri ale acplicatiei web necesare.

- Sau adăugă una din aceste aplicații într-o pagină php sau html (XHTML)!

Exemple:

[url removed, login to view] - flash ? !

[url removed, login to view]

[url removed, login to view]

[url removed, login to view] , etc.

As prefera programatori din România

Aptitudini: AJAX, CSS, HTML5, PHP, Arhitectură software

Vezi mai multe: www marca com, site web exemple, sibelius online, sau 6, marca com, exemple de site web, software development selling clothes, digital signage software company website template, software needed, rfid tags software developers, software needed business, software localization price depends, comic book drawing software, digital magazine creator software

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Romania

ID Proiect: #8895848

1 freelancer licitează în medie 700€ pentru acest proiect

Mexxy

Buna ziua! Am citit cu atentie cererea dumneavoastra! Va pot ajuta cu mare placere! Astept cu interes mai multe detalii! O zi excelenta!

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 10 zile
(9 recenzii)
4.4
keystrickers

A proposal has not yet been provided

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 3 zile
(2 recenzii)
2.7