Specialist în dezvoltarea site-urilor Ecommerce folosind PrestaShop

Închis Postat la acum 5 luni S-au achitat serviciile după ce au fost prestate
Închis S-au achitat serviciile după ce au fost prestate

Căutăm un dezvoltator experimentat și priceput în crearea de site-uri de comerț electronic folosind platforma PrestaShop pentru a ne ajuta să creăm un magazin online profesionist și ușor de utilizat pentru afacerea noastră. În calitate de dezvoltator PrestaShop, vei avea un rol important în proiectarea, dezvoltarea și personalizarea site-ului nostru de îmbrăcăminte de comerț electronic, astfel încât să îndeplinească cerințele noastre specifice și să îmbunătățească experiența generală a utilizatorului.

Responsabilități:

1. Colaborează cu echipa noastră pentru a obține și înțelege cerințele pentru site-ul de comerț electronic.

2. Proiectează și dezvoltă un site de comerț electronic bazat pe PrestaShop, care să fie receptiv și estetic plăcut.

3. Personalizează și configurează modulele, temele și șabloanele PrestaShop pentru a se potrivi cu identitatea noastră de marcă și cu cerințele noastre funcționale.

4. Implementează funcționalitățile necesare pentru comerțul electronic, cum ar fi coșul de cumpărături, metodele de plată, metodele de transport și sistemele de gestionare a comenzilor.

5. Integrează aplicații terțe, module și interfețe de programare a aplicațiilor (API-uri) pentru a îmbunătăți funcționalitatea site-ului și a oferi o experiență de utilizare fluidă.

6. Optimizează performanța site-ului, inclusiv viteza de încărcare a paginilor, receptivitatea și experiența generală a utilizatorului.

7. Realizează teste și depanări amănunțite pentru a asigura funcționalitatea, compatibilitatea și securitatea site-ului.

8. Colaborează cu echipa de marketing pentru a implementa cele mai bune practici de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) și pentru a asigura că site-ul este prietenos cu motoarele de căutare.

9. Oferă mentenanță continuă a site-ului, inclusiv actualizări, remedieri de securitate și rezolvarea erorilor.

10. Menține-te la curent cu cele mai recente tendințe, actualizări și cele mai bune practici pentru PrestaShop.

Cerințe:

1. Experiență dovedită ca dezvoltator PrestaShop, cu un portofoliu solid de proiecte de comerț electronic de succes.

2. Cunoștințe solide în personalizarea PrestaShop, dezvoltarea de module și personalizarea temelor.

3. Înțelegere profundă a PHP, HTML, CSS, JavaScript și MySQL.

4. Cunoașterea cadrelor și bibliotecilor de dezvoltare web.

5. Experiență în design web receptiv și optimizare pentru dispozitive mobile.

6. Cunoștințe despre cele mai bune practici de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) și tehnici de optimizare a site-ului.

7. Abilitatea de a colabora eficient cu echipe interfuncționale și de a comunica concepte tehnice către persoane non-tehnice.

8. Abilități puternice de rezolvare a problemelor și atenție la detalii.

9. Abilitatea de a lucra independent și de a respecta termenele de proiect.

10. Cunoașterea sistemelor de control al versiunilor, cum ar fi Git, constituie un avantaj.

Dacă ești un dezvoltator PrestaShop extrem de priceput, care se descurcă într-un mediu dinamic și este pasionat de crearea de site-uri de E-commerce excepționale, am fi încântați să auzim de la tine. Alătură-te echipei noastre și contribuie la succesul magazinului nostru online, oferind o experiență de cumpărături de top pentru clienții noștri.

Prestashop PHP HTML eCommerce Design site-uri web

ID Proiect: #36789323

Detalii despre proiect

12 propuneri Proiect la distanță Activ acum 4 luni

12 freelanceri plasează o ofertă medie de 152$ pentru proiect

rehmatclick

Hi, I am a experienced prestashop web developer am verified by freelancer.com you can visit my profile to verify it. https://www.freelancer.com/u/rehmatclick I have read your project details that's pretty simple for m Mai multe

$200 USD în 4 zile
(291 recenzii)
7.6
arkcrew1

Dear Hiring Manager, I am writing to express my interest in the position of an experienced PrestaShop developer for creating a professional and user-friendly e-commerce store. With over 6 years of experience as a Full Mai multe

$140 USD în 7 zile
(7 recenzii)
3.7
AttiqArain

Hi there! I'm Attiq, and I'm excited to hear that you're looking for a specialist in development of ecommerce sites using PrestaShop to help you create a professional online store that is easy to use for your business. Mai multe

$30 USD în 1 zi
(0 recenzii)
0.0
vitaliipopkov

★★★ Dear Elyvo ★★★ ------( ͡❛ ᴗ ͡❛ )--------- I just read job description carefully and noticed that you are looking for experienced and skilled e-commerce website developer using the PrestaShop platform to help you Mai multe

$140 USD în 7 zile
(0 recenzii)
0.0
Noorulamin331

Bună ziua, vă înțeleg toate cerințele și sunt capabil să fac asta. Sunt inginer software (medaliat cu aur) și am o mare experiență în profesia IT. Voi îndeplini toate cerințele dumneavoastră. Vă rugăm să veniți la inbo Mai multe

$150 USD în 5 zile
(0 recenzii)
0.0
AxyUniversal

Bună seara, avem o experiență în PrestaShop de 13 ani, daca doriți putem discuta in privat mai multe detalii despre proiectul dumneavoastră. Va mulțumesc pentru înțelegere.

$30 USD în 7 zile
(0 recenzii)
0.0
jithinsaireddy

As a freelancer, my proposal is to provide high-quality services tailored to meet your specific needs. With expertise in [your field or skills], I am committed to delivering exceptional results and exceeding your expec Mai multe

$140 USD în 7 zile
(0 recenzii)
0.0
DevotomINC

Buna ziua, Sunt Full Stack Developer cu o experienta de peste 10 ani in domeniu si va pot ajuta la proiectul dumneavoastra. Daca doriti putem discuta mai multe detalii in mesaje private despre proiectul dumneavoastra Mai multe

$250 USD în 7 zile
(0 recenzii)
0.0