Anulat

win-to-all

Va aduc in atentie cateva informatii legate de o afacere noua care functioneaza pe baza de marketing prin recomandare. Compania se numeste S.C. Complex Birotica S.R.L. iar afacerea se numeste WIN-TO-ALL – Castig din toate!

Conceptul pe care este construita afacerea este simplu: un magazin on-line cu peste 10.000 de produse diverse, un plan de recompensare cu 5 tipuri de comisioane si preturi direct de la producatori sau importatori. Peste 150 de brand-uri romanesti si internationale se regasesc pe magazinul on-line, astfel ca D-voastra sa aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte larga de produse.

e retinut:

1. Inscrierea este gratuita.

2. Cumparati produse cand doriti.

3. Mentinerea in sistem este GRATUITA!.

4. Membrii inactivi sunt mentinuti in sistem nelimitat.

5. Aveti prezenta gratuita in Catalogul de Membrii - reclama oferita de [url removed, login to view]

6. Bonificatiile castigate se mentin nelimitat, se aduna in biroul D-voastra virtual si puteti beneficia de ele oricand doriti.

7. Puteti compensa factura proprie pana la 0 ( zero ) cu bonusul acumulat..

8. Avem produse pe care deja consumatorii le cunosc - nu necesita promovare din partea D-voastra.

9. Prezentarile sau intalnirile ( mari consumatoare de timp si epuizante ) pentru a promova business-ul sunt facilitate de catre sistem, printr-un simplu click, doar prin introducerea adresei de mail a potentialului client !

10. Aveti trac cand vine vorba de a vinde ceva? Ei bine, in afacerea WIN-TO-ALL D-voastra inscrieti persoane si isi cumpara singure, online, simplu si usor, fara stres.

11. Puteti sa va construiti o cariera in afacerea WIN-TO-ALL; va invitam sa consultati planul de cariera pentru a deveni Partener de Bronz, Partener de Argint, Director de Aur, Platina sau Diamant si beneficiile rezultate din accederea in aceste poziti

Aptitudini: Recrutare

Vezi mai multe: virtual business plan, sau 6, partea 2, partea 1, la care, invalid mail, doar, ceva, ca r, win win, win 10, vinde ceva, un magazin o, recruitment online, plan de, plan de marketing, mari, magazin, magazin online, iAR

Despre angajator:
( 0 recenzii ) bucuresti, Romania

ID Proiect: #4865807