Închis

Creare Content Pentru un Serviciu Local in Engleza si in Romana

Salutare!

Caut un scriitor talentat, cu experienta, si dornic de invata technologi moderne pentru crearea de continut a unei pagini care prezinta un serviciu local.

Vom urma un process format din mai multi pasi si estimez ca timpul de lucru va fi mai lung decat de obicei, astfel prefer sa setam pretul pe ora, nu pe proiect. De asemenea, apreciez transparenta si prefer sa lucram cu un tracker care va face screenshot’uri.

Ma astept ca articolul sa fie in jur de 1500-2000 cuvinte.

Beneficiez de si vom folosi scule ca Surfer SEO pentru optimizare si [login to view URL] pentru asistenta in crearea de content. Experienta cu aceste platforme nu este obligatorie, insa contentul se va crea in interfata programului Surfer SEO, acesta va trebui invatat. Jarvis poate ajuta mult, dar se poate lucra si fara. Voi oferi mai multe detalii despre aceste platforme mai tarziu.

Pasii proiectului:

Pasul 1.

Research competitori si planificare structura pagina - setare titluri, sectiuni, paragrafe si alte elemente.

Pasul 2

Creare content in limba Engleza cu ajutorul Surfer SEO pentru un termen de cautare general. (aici se poate folosi [login to view URL] interconectat cu Surfer SEO pentru generare de idei)

Pasul 3

Traducere si adaptare textul de la pasul 2 in limba romana si optimizare pentru un termen de cautare general.

Pasul 4

Adaptarea contentului in Engleza pentru serviciu local. (adaugare de cuvinte cheie locale)

Pasul 5

Adaptarea contentului in Romana pentru serviciu local folosind Surfer SEO. (adaugare de cuvinte cheie locale)

Imi dau seama ca cerintele si pasii sunt destul de vagi momentan, insa voi aduce explicatii clare pentru toate punctele.

Sunt bucuros sa raspund la orice intrebari ai avea despre proiectul meu.

Cu stima, Adrian.

Aptitudini: Redactare pentru documentație de cercetare, Copywriting, Article Writing, Redactare conţinut

Despre client:
( 18 recenzii ) Constanta, Romania

ID Proiect: #32364325

4 freelanceri licitează în medie 13$/oră pentru acest proiect

HelpingDoor

Creare Content Pentru un Serviciu Local in Engleza si in Romana We are the World’s Best Translation Company with 1500 Native Translators across the World. Our translators are CERTIFICATE HOLDERS in their Native Langua Mai multe

$8 USD / oră
(119 recenzii)
5.7
contactandreea

Bună ziua! Numele meu este Andreea, content writer și copywriter. Am citit cu interes cerințele dumneavoastră și consider că am cunoștințele și experiența necesare pentru a vă ajuta în realizarea proiectului dumneavoas Mai multe

$15 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
tufaadrian

Buna ziua, Am creat texte pentru 350 de site-uri in ultimii 15 ani. De asemenea, separat, am scris peste 1000 de articole pe tema dezvoltarii personale. Majoritatea au avut ca scop si optimizarea + densitatea de cuvi Mai multe

$15 USD / oră
(1 părere)
0.2
Skylerflyer

I consider that I am a motivated person who wants to serve their clients as well as possible, I would like to try this type of work with you for a future collaboration, thank you!

$12 USD / oră
(0 recenzii)
0.0