În desfăşurare

Plan de afaceri pentru o asociație agricolă

„Tehnologie nouă şi utilaje performante” - iată două cerinţe pentru o agricultură modernă.

Aceasta este şi deviza societăţii comerciale “Euro - Agri “ , creată la 14 ianuarie 2013, având ca obiectiv efectuarea unei game complete de lucrări agricole, la standarde europene, pe terenurile luate în arendă.

Am creat “Euro-Agri” cu 40 % fonduri proprii şi 60% fonduri europene nerambursabile.

Societatea efectuează toate lucrările agricole necesare înfiinţării, întreţinerii şi recoltării culturilor de grâu, porumb şi floarea soarelui pe terenurile luate in arendă.

Produsele agricole obţinute sunt valorificate pe piaţa internă.

Aptitudini: Analiză de afaceri, Planuri de afaceri, Gestionarea proiectului, Vânzări

Vezi mai multe: creat a business plan, plan de afaceri, plan de, o, game de, game creat, e plan, agri, business game analysis, game analysis, pentru, complete business plan, dial plan generator, nightclub floor plan, sample floor plan drawing, script pentru rating site, legal plan market, migration plan exchange 2003 exchange 2007, seo work plan, cafe plan

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Romania

ID Proiect: #5070415

2 freelanceri licitează în medie 189$ pentru acest proiect

AdrianStan

Trebuie sa adaugi si o serie de detalii pentru ce anume ai nevoie de un plan de afaceri. Am vazut calculele si este pe zero, daca nu ma insel. vrei sa dezvolti , sa rentabilizezi, sa..ce ?

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 3 zile
(0 recenzii)
0.0
anghelionut

Buna ziua, Vad o prezentare foarte buna a firmei dvs. care inteleg ca a si primit fonduri europene. Nu inteleg ce vreti sa fac ? Pretul trecut de mine este unul estimativ avand in vedere ca nu aveti nici o cerinta Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 3 zile
(0 recenzii)
0.0