În desfăşurare

Promoveaza Romania si castiga 50 de euro/turist recomandat

Dragi prieteni,

Numele meu este Mugurel Oprea si reprezint Agentia de turism Romania’s Friends. Va scriu in legatura cu posibilitatea de a dezvolta o colaborare intre agentia noastra de turism si dvs., cu scopul promovarii Romaniei ca destinatie turistica de exceptie. Propunerea noastra de parteneriat include un comision in valoare de 50 de euro pentru fiecare turist recomandat de catre dvs. In acest sens, agentia noastra de turism, pune la dispozitia dvs. materiale de promovare a pachetelor turistice precum: siteul agentiei, [login to view URL] , blog, retelele de socializare: facebook, linkedin, pinterest, google + , precum si pliante in format material si electronic iar dvs. asigurati promovarea acestora, in zonele dvs. de comunicare ( prieteni din strainatate, prieteteni romani care locuiesc in strainatate, introducerea de pliante cu pachetele agentiei avand ca target turistii straini din hotelurile din Bucuresti si din tara ). Totodata , mentionam ca, facilitarea incheierii unui parteneriat cu o agentie de turism din strainatate, reprezinta modalitate cea mai eficienta de colaborare . Odata incheiat acest parteneriat, comisionul dvs. este asigurat pe toata durata desfasurarii contractului .Pachetele turistice includ cazare, transport local, ghid turistic profesionist, precum si consultanta pentru cele mai bune oferte de zboruri catre Romania. Suntem deschisi la sugestiile si propunerile dvs. de parteneriat si promovare. Asteptam raspunsul si sugestiile dvs. si speram sa va incante acest proiect, avand in vedere potentialul turistic imens pe care il ofera tara noastra.

PS: Scopul principal al acestui proiect este acela de promovare a imaginii Romaniei si de dezvoltare a comunitatilor romanesti din tara, prin oferirea unui management turistic profesionist.

Cu stima,

Mugurel Oprea

General Manager

Romania's Friends Travel Agency

Aptitudini: Publicitate, Postare pe forum, Studii de piață, Marketing, Vânzări

Vezi mai multe: www principal com, turist, si-al, sales marketing agency, principal com, marketing sales agency, la care, imaginii, general manager, din.com, si, si c, scriu, sales agency, romania c, romani, proiect, oferte, iAR, cea

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Bucuresti, Romania

ID Proiect: #4878205

Acordat lui:

LIA07

Am foarte mult timp liber .

%selectedBids___i_sum_sub_7%%project_currencyDetails_sign_sub_8% USD în 3 zile
(0 Recenzii)
0.0
Ilmodo

Cunostinte in strainatate,prieteni/rude plecate din tara,dar care viziteaza Romania (care pot ”face reclama”) Cunostinte de alta nationalitate !

%selectedBids___i_sum_sub_7%%project_currencyDetails_sign_sub_8% USD în 3 zile
(0 Recenzii)
0.0

5 freelanceri licitează în medie 27$ pentru acest proiect

waqasaliabbasi

Translate it please.

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 3 zile
(0 recenzii)
0.0
nistorbogdan

Numele meu este Nistor Bogdan si as fi tentat de oferta dumneavoastra. As vrea sa aduc in vedere ca am terminat liceul "tehnician in turism" cu bine + BAC, in Falticeni, Suceava la colegiul tehnic "Mihai Bacescu" in de Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 3 zile
(0 recenzii)
0.0
Cretucristiandan

In prezent lucrez la o agentie de turism si consider ca as fi candidatul potrivit deoarece stiu cum sa tratez cu seriozitate aceste oferte.

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 3 zile
(0 recenzii)
0.0