Închis

Broker asigurari

Eşti o persoană ambiţioasă care are planuri mari de viitor? Îți dorești să construieşti o afacere cu clienţi mulţumiţi, utilizând o platforma online?

DESTINE BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE este una dintre cele mai puternice companii de brokeraj de asigurare din Romania, cu o pozitie de top in clasamentele pietei de profil. Incercam sa acoperim cat mai multe industrii de pe piata din Romania, de aceea produsele oferite acopera orice nevoi, pornind de la o asigurare medicala de top si terminand cu solutii profesionale de asigurare de raspundere civila, profesionala, asigurare RCA, asigurare CASCO si pana la asigurare de studii pentru copii. Alatura-te echipei noastre daca esti interesat de acest domeniu!

In plus,ca activitati conexe,se fac rezervari de vacante interne și internaționale, bilete de avion prin Destine holidays,tranzactii imobiliare,intermedieri credite,leasing.

Aveti la dispozitie parteneri seriosi,o platforma avansata online, sistem de comisionare foarte atractiv,program flexibil,posibilitatea de lucru din orice localitate din tara.

Aptitudini: Vânzări

Vezi mai multe: lender broker, escrow broker, design product label skin care, day care website, insurance broker software reviews, webcam day care, skin care logo, stock broker services web solutions, billboard broker, yoga holistic health care, forex broker guide, mortgage broker email list, outsourcing lawn care, data processing health care, ticket broker web design, designer bottle label skin care product, total care provider logo

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Cleja, Romania

ID Proiect: #30899701