Închis

Digital Account Manager

Cautam un Digital Account Manager care sa ne intregeasca echipa. Doar vorbitori lb romana, preferabil din Bucuresti. O sa avem multe intalniri :)

Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta in vanzari de publicitate si Social Media Marketing/Email Marketing, sa fie carismatic, motivat, determinat si organizat. El va avea responsabilitatea de a aduce noi clienti in agentie si de a coordona proiectele contractate. Noi ii vom oferi tot sprijinul de care va avea nevoie.

Avantaje ale postului:

- Ai posibilitatea de a lucra de acasa.

- Jobul este bazat doar pe comision din vanzarile efectuate, vei primi 30% lunar din totalul incasarilor pentru proiectele aduse in agentie. Potential de castig - nelimitat.

- Te rugam sa retii - va fi lucru independent si, prin urmare, vei fi responsabil de propriile declaratii fiscale.

Pentru ca este un job independent si bazat pe comision, ne dorim sa fim siguri ca intelegi ceea ce presupune si ca te simti confortabil cu statutul de freelancer, asa ca te invitam sa ne raspunzi la urmatoare 5 intrebari:

Interviu Online:

1. Esti bun la gestionarea propriul timp?

2. Care sunt planurile tale de viitor?

3. In prezent ai un portofoliu de clienti deja creat, la care ai putea apela cu usurinta?

4. Descrie pe scurt ce plan de abordare ai avea pentru atragerea noilor clienti in agentie?

5. Care sunt principalele responsabilitati ale unui Digital Account Manager? Pe scurt

Aptitudini: Email Marketing, Facebook Marketing, Google Adwords, Vânzări, Marketing prin rețelele de socializare

Vezi mai multe: social media manager job freelancer, social manager freelancer, sales marketing manager job, sales freelancer bucuresti, portofoliu freelancer, portofoliu de freelancer, online freelancer sa, online account manager, noi freelancer, lunar marketing, la care, jobul de freelancer, job pentru freelancer, job online de acasa, job de freelancer, job ca freelancer, freelancer social media manager, freelancer social media account, freelancer portofoliu, freelancer online sa

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Bucuresti, Romania

ID Proiect: #7806969

1 freelancer licitează în medie 15$ pentru acest proiect

ramnareshsingh

Dear Sir, I am an Online marketing professional with 7 years of experience of Adwords/Bing PPC (Search, Display and Remarketing Ads Setup), Facebook Marketing and Search Engine Optimization. I will provide you thre Mai multe

$15 USD / oră
(3 recenzii)
1.3
webworkde

A proposal has not yet been provided

$15 USD / oră
(0 recenzii)
0.0